Vreme čitanja: oko 1 min.

Urlici prekinuli konferenciju Ivanovića, a onda je usledilo vređanje Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je Ivanović govorio, sa strane su se čuli urlici Zvezdinih navijača

  • 34

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović održao je nikad kraću konferenciju za medije, pošto posle trećeg meča sa Partizanom u finalu ABA lige nije bilo pitanja novinara!

Međutim, ono što je obeležilo to njegovo kratkotrajno izlaganje jesu urlici koju su dopirali nedaleko odatle, da bi se isti potom "transformisali" u vređanje Partizana.

Ivanović je brzo izašao sa konferencije, a tokom iste je rekao:

- Iskoristili smo prvu utakmicu na našem terenu. Igrali smo drugačije u odnosu na prva dva susreta. Imali smo akresivnost koju smo pokazali u Evroligi, posebno u finišu sezone. U areni to nismo pokazali i zato smo izgubili. Znamo svi da nas očekuje još jedna utakmica pred našim navijačima i zato moramo biti spremni i to je to.

Podsetimo, četvrti susret između Zvezde i Partizana na programu je u utorak od 19 časova. CRveno-beli, koji inače gube sa 2:1 u seriji, takođe će biti domaćini.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović: "Bićemo spremni da odbranimo domaći teren do kraja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. jun 2023 | 07:47

    Ljudski odron i olos

  • D

    19. jun 2023 | 07:33

    I to su bili navijaci drugog tima:)

  • Nebojša

    19. jun 2023 | 09:41

    Potpuni idiotizam. Nekada se navijalo normalno. Secam se skandiranja, DOBAR JE KIĆA, DOBAR JE PRAJA, OD NJIH SU BOLJI MIRZA I VARAJA. A danas primitivci na sve strane. Ko ne ponese s kucnog praga na putu sigurno nece naci. Inace navijam za Crvenu Zvezdu, ali ovo je klasican olosizam primitivnih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA