Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanović posle večitog derbija nije hteo da odgovori na ovo pitanje: "Previše mi je čudno..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostao je rezervisan strateg tima sa Malog Kalemegdana na ovu temu

  • 5
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Printskrin: Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je publika motivisala njegov tim da dođe do 2:2 u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana, ali na jedno pitanje nije hteo da da odgovor.

Na kraju konferencije je od jedne novinarke dobio pitanje kako komentariše činjenicu da je napravio mali broj faulova i da su igrači Partizana imali devet bacanja.

- Neću odgovoriti na to pitanje, previše mi je čudno - kazao je Ivanović nakon čega je završio svoje izlaganje.

(Telegraf.rs)

Video: "Nemam ja više šta da vam kažem": Željko Obradović besan napustio konferenciju za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    20. jun 2023 | 22:13

    Samo tako i mogu pobediti. I onda igraju kao rukometaši . Zato su tako i prošli u EL.

  • Брат

    21. jun 2023 | 09:01

    Наравно да је чудно и жалосно је да на овако агресивну игру тако мало фаулова суде ал ваљда то треба тако... жалосно је у свему овоме што већ дужи низ година се више прича о свему другом осим о кошрци и борби на терену. Људи који су због личних интереса ту, људи који се крију иза имена клубва и представљју се као одговорни или шта већ су криви за све ово што се дешава у спорту и сва ова мржња је направљена због њих. Партизановац сам али не оправдавам понашање нити играча ни навијача наших али исто тако ни других. Партизан треба да плати порез и све, није уреду да се узима новац од државе а да се не плаћа ништа а тако исто, Звезда да објасни што су угасили клуб, како је преко ноћи нестао дуг, зашто нису исплтили плате играчима или шта већ су дужни па онда други им криви што ЕЛ постави забрану регистровања играча. И Човићу ако већ имаш те папире на којима се све види колико је ко дужа, пусти их у јавност. Дај да видимо сви ко и шта дугује или постоји нека позадин па не смијеш јер ће изаћи све на видјело. Дефинитивмо је потребан закон о спорту. Дефинитивно треба увести огромне казне и забране за навијаче јер нико не заслужује вријеђање и избацити хулигане из нашег спорта.

  • Aca

    21. jun 2023 | 13:36

    Baš čudno pitanje,zna on zašto je bilo samo 9 bacanja,al ne smije reći,a normalan svijet je vidio šta se radi odma u prvoj četvrtini,faulovi nepostojeći,faulovi u napadu,za tri poena faul pri protrčavanju kraj aut linije,itd.Sudije sjajno odradile posao za Fmp 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA