≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledej blistao nakon osvojene titule, međutim svojom izjavom zabrinuo Grobare

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zahvalan sam na celokupnom mom vremenu ovde i svim ljudima koji su mi pomogli da poboljšam svoju igru i vodili me do mesta jednog od najboljih krilnih centara u Evropi"

  • 4

Pobedom nad Crvenom zvezdom u petom susretu finalne serije ABA lige košarkaši Partizana osvojili su toliko dugo čekani pehar regionalnog šampionata.

Jedan od najboljih igrača tima Željka Obradovića čitavim tokom finala bio je Zek Ledej, koji nije krio zadovoljstvo po obavljenom poslu.

- Baš je ludo čoveče, morali smo ovo da zaradimo. Crvena zvezda je tim, pokušavali smo da završimo, znate, probali da prevaziđemo taj najteži deo. Konačno smo uradili nešto tako. Veoma posebno što smo u tome uspeli.

- Kao što sam rekao. Crvena zvezda je bila na našem putu i bilo je potrebno da u ovome budemo zajedno i pređemo preko nekih stvari. Sada smo bili spremni to da učinimo. Sada nam to više nije na putu i sada ćemo slaviti i nastaviti da guramo napred - prokomentarisao je Ledej.

Prisetio se Zek i perioda kada je tek stigao u klub, potom i zahvalio svima koji su mu pomogli.

- Kada sam došao ovde klub je bio na jako niskom mestu i mi smo uspeli da ga podignemo na viši nivo. Zahvalan sam na celokupnom mom vremenu ovde i svim ljudima koji su mi pomogli da poboljšam svoju igru i vodili me do mesta jednog od najboljih krilnih centara u Evropi - kazao je Ledej, potom ostavio navijače Partizana u misteriji kada je u pitanju njegov potencijalni odlazak.

- Nisam siguran, videćemo. Znate to bolje od mene. Moraćete da sačekate, ne mogu to reći - uz osmeh je zaključio Zek Ledej.

(Telegraf.rs)

Video: Ostoja Mijailović posle titule: "Rekao sam da bi i stadion bio mali za ovu utakmicu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    23. jun 2023 | 10:11

    Ostaće zbog ljubavi,zbog toga je valjda i došao...

  • Nele

    23. jun 2023 | 12:37

    Tacno si ri vratio klub i ovi tvoji. Vazi ponasanjem ste ga unazadili 10 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA