≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niste videli na TV-u: Anđušić uplakan u zagrljaju majke, Aleksa slavio sa suprugom, a Smajli sa sestrom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši Partizana sa mnogo emocija proslavili su jučerašnju titulu šampiona ABA lige

  • 0

Mnogo emocija videli smo po završeku jučerašnje pete utakmice finalne serije ABA lige, posle koje je Partizan nakon deset godina pauze postao šampion regionalnog takmičenja pobedom protiv Crvene zvezde. 

Rekordnih 22.000 gledalaca pratilo je meč koji je na kraju bio obeležen sa mnogo emocija na obe strane igrališta. Na kraju, Partizanovi igrači završili su sa slavljem tek u ranim jutarnjim časovima u jednoj pivnici na Konjarniku.

A emocija je bilo i odmah po završetku utakmice. Još pre podizanja šampionskog pehara, košarkaši Partizana zatrčali su se ka tribinama, gde su naravno bili i oni njihovi najmiliji.

Tako je Danilo Anđušić odmah posle meča potrčao kako bi radost podelio sa svojom majkom koja je bila uplakana na tribinama i čvrsto ga držala u zagrljaju, a prilikom davanja izjava za medije Đuša je takođe pustio suzu.

Samo nekoliko momenata kasnije među navijačima Partizana pojavili su se i Aleksa Avramović i Alen Smailagić. Plejmejker crno-belih je na tribinama tražio svoju suprugu sa kojom je podelio radost uz dosta suza radosnica, a onda je poveo pesmu sa Grobarima, dok je Smajli bio čvrsto u zagrljaju svoje sestre, koja je takođe plakala kao kiša.

Pogledajte scene sa tribina "Štark Arene" u snimcima koji se nalaze u okviru vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Eksum otkrio da li ostaje u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA