≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslušajte moćan govor Zeka Ledeja: "Promenili smo stvari ovde, Partizan je šampion, ponovo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vraćam se kući kao šampion. Bog je veliki. Bog je najveći!"

  • 13
Zek Ledej Foto: Printskrin / YouTube / BC Partizan TV

Partizan je posle deset sušnih godina u ABA ligi ponovo prvak posle turbulentnih, uzbudljivih i kvalitetnih večitih derbija u finalnoj seriji. Kruna sezone ispisana je u četvrtak, pa se takmičarska godina može smatrati veoma uspešnom.

Jedan od trojice najkonstantnijih igača u finalu bio je Zek Ledej. Ovo je njegova druga titula državnog šampiona, pošto je 2020. bio najbolji u Litvaniji sa Žalgirisom.

Koliko mu je to značilo dokazao je govor koji je održao pred saigračima u svlačionici. Amerikanac se popeo na sto i uzeo mikrofon u ruke, zatim bio čak i pomalo emotivan u svom "nastupu".

- Ej brate... Došli smo ovde kada je klub bio na niskim granama. Promenili smo stvari ovde. Svaki dan smo naporno radili. Trenirali, pripremali se, gledali video materijal. Podržavali ste nas, ostali uz nas. Volim vas sve. Pozdravljam i moje ljude u Dalasu. Vraćam se kući kao šampion. Bog je veliki. Bog je najveći!

- Hvala treneru koji je verovao u mene. Hvala svima u stručnom štabu. Igrao sam 38 minuta. Svi su mi pomagali da pripremim svoje telo. Hvala Srbima. To su odlični ljudi. Hvala svima. Mi smo šampioni! Partizan je šampion! Ponovo. Ne znam šta više da kažem. Šampioni smo. Bog je veliki. Bog je najveći - rekao je Zek Ledej.

Isti igrač je u razgovoru za Telegraf bio pomalo misteriozan u vezi sa potencijalnim odlaskom ovog leta.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej izjavom zabrinuo Grobare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GK

    23. jun 2023 | 16:23

    Uzalud trud dzaba Vam svee ... Bravo Zek ozbiljna recikaža ljubimaca zamrznute petokrake !

  • Đoka

    23. jun 2023 | 15:57

    Zek pogledaj u komentarima koliko si im patnje naveo 😃 Hvala za sve !

  • 123

    23. jun 2023 | 14:59

    Prljav igrac, možda najprljaviji na ovim prostorima. Kao igrač, ali i bukvalno. Zbog njegove opreme, koju nije prao od kada je stigao, postali ste crno - narandžasti, nema tu nista belo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA