Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se Udruženje igrača Evrolige o navodnoj prijavi protiv Ivanovića: Igrači Zvezde nisu prijavili ništa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nahbar je rekao da Asocijacija nije dobila nikakvu prijavu protiv trenera Zvezde

  • 13
Duško Ivanović Foto: MN Press

Boštjan Nahbar, prvi čovek Asocijacije evroligaških igrača, demantovao je da je ta organizacija primila ikakvu prijavu protiv trenera Crvene zvezde Duška Ivanovića.

U nekim srpskim medijima se u četvrtak pojavila informacija da su dvojica igrača Zvezde prijavili trenera Udruženju igrača Evrolige. Njima su navodno smetali intenzitet rada i dužina treninga koje je držao Ivanović.

Međutim, očigledno je reč o dezinformaciji, jer je Nahbar demantovao u izjavi za "Sport klub".

- Nismo primili nikakve zvanične prijave oko trenera ili treninga. Često pričamo sa igračima, ali nikakvih zvaničnih prijava nije bilo.

Slovenac je potom rekao "nije da igračima smetaju intenzitet i dužina treninga", te da za sve klubove važe ista pravila kada je u pitanju zaštita igrača.

- Treba znati da za sve klubove Evrolige postoje ista pravila treninga, koja smo postavili zbog jako duge i naporne sezone (u većini zemalja igra se preko 75 utakmica). Nas brine zdravlje igrača i hoćemo da omogućimo igračima što dužu i uspešniju karijeru. Ista prava su za Barselonu, Fenerbahče, Crvenu zvezdu i za sve ostale ekipe - poručio je Nahbar.

(Telegraf.rs)

Video: Ivanović otkrio razloge poraza i čestitao Partizanu na tituli: "Pokazali smo da možemo s njima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    24. jun 2023 | 14:10

    Ljudi, radujte se, posle 10 godina ste osvojili titulu, ostavite se drukanja, laži... Zvezda može da igra samo kls, može da ne ide u evroligu i evrokup, njeni navijači nisu kao vi, navijači rezultata... Nije poenta imati ne znam koliko hiljada u Areni, a ćutati kad tim počne da gubi... U fudbalu vam ne ide, nema nikog na stadionu, kakvi navijači, kakva podrška.

  • Cc

    24. jun 2023 | 13:20

    Ma ja to su grobari ustvari 😂

  • Šone brate nemoj Nebojša

    24. jun 2023 | 13:38

    A gde su u zadnji mesec Kuzmić, Raduljica, Ivanovic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA