Željko Obradović na Košarkaškoj klinici: Svi mladi treneri znaju da su im moja vrata uvek otvorena

Najtrofejniji trener Evrope je rekao da mu je uvek zadovoljstvo da učestvuje i prisustvuje na ovakvim događajima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zis
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sharac

    27. jun 2023 | 13:41

    Svi nasi treneri su losi. To decenijama se nije vidjelo jer drugi jos nisu poceli da igraju kosarku...a kad su konacno poceli, eto nas na niskim granama. Poceli su bili nasi treneri da igraju sa svih 12 igraca ne bi li "izmorili" protivnika, a protivnik ih mljeo ko ljevate. Zbog tog hokejskog pristupa igri zanemarivani su igraci umjetnici poput Teodosica, smanjivane minute glavnim igracima. Rezultat: danas smo jedna od najlosijih ekipa u Evropi. Kad bi uzeo da nas trenira spanski, njemacki, francuski, talijanski i izraelski trener, ne bi mi bili toliko losi. To zbog taktickog aspekta. Uzmimo npr Jokic. Koncept Denvera ne ide tu mada je plejoff skoro kao Fiba. Trener Majamija kopirao je Fibu i sve je islo pod konac, osim procenta shuta. Iduce godine taj procenat ce otici gore i eto shampiona. Dugo je Denver trazio kako da popuni rupe. Trazili su igraca koji je potpuno potcinjen i servilan. Statistike su sve u Nba. Zato Tre Jang u Atlanti shuta kad god moze, cak i uz 25% sut (u prvim cetvrtinama i 16%) uz 20 i vise pokusaja, umjesto da asistira. Naravno da je Kolins imao padove jer nikad nije dobijao asiatencije zbog malog prangijasha kao ni Bogdanovice (u najboljem slucaju dobili bi neki pickup tu i tamo) koji ne moze da dobije vise od 10 pokusaja. Da se vratimo Gordonu. Denver se oslobadja talentovanog Granta jer nije potcinjen (apsolutno ne gleda statistiku). Zbog opste sporosti dovode Brauna koji moze da prodire i zavrsi kad je put manje vise cist. Ima toga jos ali limiti..

  • Zis

    24. jun 2023 | 14:51

    Licemer

  • Branko lazovic

    24. jun 2023 | 14:28

    Treba produziti ugovor sa obradovicem to je kljuc svega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA