Vreme čitanja: oko 1 min.

Kampacova supruga detaljem dala nadu navijačima Zvezde: Znači li ovo da Argentinac može da ostane u Beogradu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve oči su uprte ka ovoj porodici ovog leta

  • 10
KK Crvena zvezda, Fakundo Kampaco Foto: ABA liga / Đorđe Kostić / KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su završili sezonu sa dva trofeja i izgubljenom titulom u ABA ligi, gde je od njih bio bolji Partizan. Ostali su bez trofeja, a veruje se i bez određenog broja igrača, koji će potražiti novi klubove.

Jedan od onih koji će sasvim izvesno napustiti klub jeste Fakundo Kampaco, plejmejker iz Argentine koji je došao na sredini sezone, a pomogao je klub da dođe do pehara u Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije, dok je imao i ulogu u Evroligi, gde se nisu domogli TOP 8 faze.

S obzirom na to da se radi o jednom od najboljih plejmejkera u čitavoj Evropi, dosta klubova je pokazalo interesovanje za košarkaša, gde je vodeći Real Madrid u kom je Kampaco proveo i veliki deo karijere. Nije tajna ni to da je njegova supruga Konsu Valina zajedno sa ćerkom za to da se vrati u Španiju, ali, ona je ponovo dala "pozitivni mig" ka Crvenoj zvezdi.

Nedavno, Konsu Valina je putem svog Instagrama objavila i sliku "oproštajnu poruku" koju je vrtić poklonio njihovoj ćerkici, ali, sada je objavila i jednu sliku koja ima simpatičan detalj.

Fakundo Kampaco i njegova supruga se nalaze u Kordobi, u Argentini, gde odmaraju, a Konsu je na Instagram okačila i sliku u kojoj nosi jaknu Crvene zvezde. Iako ovaj mali detalj ne znači mnogo, u ovoj situaciji bar u neku ruku ostavlja nadu navijačima Zvezde da i u idućoj sezoni uživa uz čarolije Kampaca.

Fakundo Kampaco, Konsu Valina Foto: Instagram / lolagarzonf

(Telegraf.rs)

Video: Magični potez Kampaca: Ukrao loptu, pa je probacio kroz noge Smailagiću i podelio asistenciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To je to

    26. jun 2023 | 13:27

    E ako ovo nije znak i potvrda onda ne znam sta ne...

  • ja sam ja

    26. jun 2023 | 12:12

    Ja ako se slikam sa Obradovicem jel to znaci da me je potpisao?

  • Uzmi Dusko evrotitulu!

    26. jun 2023 | 10:57

    Fala Bogu ovo znaci da sigurno ostaje! Idemo Zvezdo jos Darka Milicica da probamo dovest i to je to ... pa pokorimo komsije ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA