≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miloš Mitrović novi pomoćni trener Mege: Mladi stručnjak posle Poljske dolazi da asistira Marku Baraću

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je u Orlen Basket ligi vodio ekipe Arke iz Gdinje i Torunja

  • 0
Miloš Mitrović Foto: Youtube / Printscreen

Mega se polako, ali sigurno priprema za novu sezonu ABA lige. Ekipu će kao glavni trener i naredne sezone predvoditi mladi Marko Barać, koji je dobio i pojačanje u stručnom štabu u vidu Miloša Mitrovića, koji će mu biti asistent.

Reč je o mladom stručnjaku (33) koji je prethodne godine svoje karijere proveo kao glavni trener ekipa u poljskoj Orlen Basket ligi (bivšoj Energa Basket ligi).

Do mesta glavnog šefa struke Arke iz Gdinje došao je u maju 2021. godine nakon godina provedenih u radu sa mlađim kategorijama istog kluba. Jedan od prvih koraka bio mu je dovođenje srpskog plejmejkera i takođe nekadašnjeg košarkaša Mege, Novaka Musića, koji je sa uspehom nastupao za ovaj klub ne samo te, već i prošle sezone.

Iste godine, doduše samo nakratko, Mitrović je bio trener Nikole Miškovića, sa kojim je Arka ipak raskinula ugovor u toku sezone.

Ekipa je tada zauzela mesto u donjem delu tabele, pa je naredne sezone Mitrović prešao u Torunj. Tamo nije imao mnogo sreće, pa je došlo do dogovora o raskidu saradnje.

Pre toga je posao "kovao" u ekipama Sport Eka, Fleša i Torlaka gde je pet godina radio sa kadetima.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi na meču Crvene zvezde i Mege

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA