Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš Partizana ponovo potpisao u Francuskoj: Vrabac će raditi sa srpskim trenerom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle dobre sezone u Evreu, Adin je odlučio da se tamo zadrži još jednu godinu

  • 0
Adin Vrabac Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Adin Vrabac potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa francuskim Evreom, tako da će sa ovim klubom pokušati da se domogne Pro A lige Francuske.

On je i prošle sezone nastupao za ovaj klub koji inače trenira Nedeljko Neno Ašćerić, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i bivši selektor reprezentacije Austrije. Tokom protekle sezone je za Evre nastupao i Nedeljkov sin i srpski reprezentativac, Luka koji je tokom leta potpisao za FMP iz Železnika i gledaćemo ga u ABA ligi.

Što se Adina Vrapca, on je protekle godine bio sjajan u Evreu, pošto je prosečno beležio 13,0 poena po meču uz 5,0 skokova i 2,6 asistencija. Na terenu je provodio oko 30 minuta. Ipak, njegov tim nije uspeo da se domogne plej-ofa, koji je izmakao za samo jednu pobedu.

Inače, Adin je u Partizanu proveo dve sezone (2015/16 i 2016/17), a pored crno-belog dresa nosio je i dres Sparsa iz Sarajeva, Gladijatora iz Trira, Tenerifa, Hamburg Tauersa, Krke, GGMT Beča, a pre dolaska u Evre nastupao je za belgijski Mon.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA