Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan pravi tim za osvajanje Evrolige: Posle Mirotića, naciljali beka Barselone i pleja iz Fenerbahčea!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paklen tim se priprema u crno-belom taboru

  • 36
Kori Higins, Nik Kalates, Cory Higins, Nick Calathes Foto: MNPress

Crvena zvezda je ovog leta napravila ogroman bum na evropskom tržištu sa svojim transferima, pošto je na Mali Kalemegdan stiglo već osam košarkaša. Čeka se odgovor i Partizana, a sve sluti i na to da će crno-beli tek uzdrmati čitav Stari kontinent.

Već se naširoko priča da je Partizan završio transfer Nikole Mirotića i da je samo pitanje časa kada će španski reprezentativac i doskorašnji košarkaš Barselone postati novo pojačanje crno-belih, čime će načiniti i najveći transfer u istoriji srpske košarke.

Ugovor i ponuda crno-belih su spremni, Mirotić je prihvatio, a Barselona je jedina stavka koja koči čitav dogovor zbog ugovora koji ima sa ovim košarkašem. Međutim, čini se kao da tu Partizan neće stati sa neverovatnim pojačanjima.

Kako tvrdi novinar "RAC1", Mark Mundet, Partizan je spreman da posle Mirotića krene po još jednog košarkaša Barselone, a to je Kori Higins! Naime, on je već najavio da "još neko iz Barselone" može put Beograda, a radi se o ovom prekaljenom košarkašu.

No, ni tu ne prestaju potencijalna pojačanja, jer kako tvrdi isti novinar, Partizan merka i Nika Kalatesa na poziciji plejmejkera, koji je nedavno ostao bez kluba posle rastanka sa Fenerbahčeom, dok je i crno-belima potreban igrač na toj poziciji, s obzirom na to da je Jam Madar upravo u Tursku i otišao.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    17. jul 2023 | 11:53

    Ostoja rekao Panteru "dzabe da ides u Barselonu kad cemo mi Barselonu ovde dovesti" 😁

  • McCevapcici

    17. jul 2023 | 11:27

    Higgins je odlican igrac. Calathes je prosecan igrac. odavno nije vise ono sto je bio. nesto poput teodosica u zvezdi.

  • Pera

    17. jul 2023 | 11:43

    Vidim da se navijači oba tabora raduju jer država basnoslovno ulaže u oba tima, dok se sve ostalo u državi raspada. Prosečan navijač i jednog i drugog kluba više voli da se strancu plati 2 miliona evra za 9 meseci igranja, nego da se tim novcem grade bolnice, obdaništa, putevi, škole.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA