≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šabaz Nejpir se dirljivim rečima oprostio od Olimpije iz Milana, a zbog toga će ga u Zvezdi još više voleti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nejpir je razvio posebnu ljubav sa navijačima u Milanu, zbog čega se čini kao da će ga i u Beogradu tek zavoleti

  • 0
Šabaz Nejpijer, Nikola Jokić Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Ekipa Crvene zvezde veoma aktivno radi ovog leta na jačanju ekipe koja se po svemu sudeći sklapa za najveće moguće domete. Najveće pojačanje ovog leta je i Šabaz Nejpir, plejmejker koji je stigao iz Olimpije iz Milana.

Nejpir je u Crvenoj zvezdi dobio i jedan od najvećih ugovora u njenoj istoriji, te se od njega i očekuje da bude lider na terenu.

Stiže iz Olimpije iz Milana, gde je proveo prethodnih pet meseci, želeo je italijanski klub i da ga zadrži, no, Nejpir i nije baš želeo da ostane u "prestonici mode", već se preselio u Beograd, gde je potpisao dvogodišnji u govor sa ekipom sa Malog Kalemegdana.

Ipak, Nejpir nije zaboravio sada svoj bivši klub i na veoma dirljiv način se oprostio od njega.

- Hvala što ste me primilili u svoju porodicu širom otvorenih ruku. Čak iako je bilo samo za pet meseci, naučio sam toliko mnogo i uživao sam u svakom momentu koji smo imali takmičeći se i predstavljati vas kao klub. Mojim saigračima, trenerima, hvala što ste me prihvatili i verovali u mene. Stekao sam poznanstva za čitav život i neke nezaboravne uspomene. Fiziterapeutima, doktorima, Justino, Fede, Ale, Lupo, Pepo, Andrea i svako ko radi "iza scene"... Hvala vam. Navijači, hvala što ste me motivisali, verovali u mene i podržavali nas. Čak iako sam ovde bio kraće nego očekivano, otišli smo različitim putevima, ali ću zauvgek gajiti ljubav i poštovanje prema svima i zaista mislim to iz dubine svog srca.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor se izljubio sa košarkašima Zvezde posle meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA