≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćović ponovo pričao o izjavi Željka Obradovića: "Nemojmo govoriti jedne stvari, a raditi potpuno druge"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Morate znati da se to dogodilo mnogo puta pre i trenerima i igračima Crvene zvezde"

  • 11
Nebojša Čović Foto: Marko Jovanović

Nebojša Čović je u razgovoru za "Jurohups" pričao o lošim odnosima sa Partizanom, razlozima odlaska Fakunda Kampaca i Luke Vildoze, ali i o drugim temama vezanim za predstojeće izazove.

Između ostalog, novinar grčkog portala mu je postavio pitanje povezano sa izjavom trenera Partizana Željka Obradovića u kojoj  je rekao da su stvari danas potpuno drugačije u odnosu na 80-te godine prošlog veka. Čović je najpre istakao da je sa najtrofejnijim srpskim strategom imao odličnu saradnju u prošlosti, da bi se potom osvrnuo na samo pitanje.

- Moraću da se ponavljam. Ne bi trebalo da postavljamo pitanja nego da radimo na pronalaženju odgovra i rešavanju problema. Znate, Željko Obradović i ja se znamo dobro jako dugo, bio sam predsednik Košarkaškog saveza Jugoslavije kada sam ga angažovao na mestu selektora nacionalnog tima nakon Atine 1995. kada je Duda Ivković bio trener. Imali smo fantastične rezultate u Atlanti i Barseloni 1996. i 1997. godine.

- Ali, ako kao konkretan primer navodite da je dete u društvu majke pokazivao srednji prst na putu na utakmicu, što je vrlo ružno, onda morate znati da se to dogodilo mnogo puta pre i trenerima i igračima Crvene zvezde. I odmah se u javnosti pojavilo 50 fotografija sa takvim primerima. I mi znamo sve to - sve je rešenje? Za početak, budimo iskreni. Nemojmo govoriti jednu stvar, a raditi kompletno drugu - zaključio je Nebojša Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco kratko i jasno posle pobede nad Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA