Vreme čitanja: oko 1 min.

Spartak se naoštrio pred debi u ABA 2 ligi: Potpisali bivši igrači Zvezde, Partizana, Borca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na papiru ovo zaista izgleda lepo

  • 0
Aleksandar Cvetković, Marko Tejić i Čarls Dženkins Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Ozbiljan roster se sklapa u Subotici pred prvu istorijskju sezonu kluba u ABA 2 ligi. Uglavnom iskusni košarkaši činiće okosnicu u borbi Spartaka za plej-of tog takmičenja, ali i što viši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije.

Bivši igrač Crvene zvezde Marko Tejić, zatim Dušan Kutlešić koji je nosio opremu Borca, FMP-a i drugih ekipa uglavnom po Srbiji i sada Aleksandar Cvetković stavili su paraf na ugovor sa ekipom sa severa.

Nekada velika nada domaće košarke još uvek ima šta da pruži na terenu. Mnogi će se začuditi da ima 29 godina, pošto je na sceni već dugi niz godina i sigurno će biti jedno od ključnih ojačanja Spartaka na poziciji organizatora igre.

Na početku karijere nosio je dres Crvene zvezde, faktički punih pet godina uz dvogodišnju pozajmicu u MZT-u. Potom je nastupao i za Partizan, nakon čega se otisnuo u Španiju i redom nastupao za Manresu, Estudijantes, Breogan i Betis u poslednje dve sezone. U međuvremenu je igrao i u Meksiku i za Igokeu.

Osim navedenih pojačanja Spartak je ovog leta doveo i Aleksu Ilića, do skoro mladog igrača užičke Slobode.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan razvalio Spartak, sad čeka Zvezdu u polufinalu Kupa Radivoja Koraća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA