Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka Alekseja Šveda bacila Delije u trans: "Pozdrav moji srpski prijatelji..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo najava transfera?

  • 19
Aleksej Šved Foto: MN Press

Aleksej Šved i Crvena zvezda su u poodmaklim pregovorima, kako je Telegraf ekskluzivno najavio, a i sam košarkaš je "zapalio" navijače Zvezde porukom koju je objavio na Instagramu.

Naime, nakon što su navijači Zvezde videli informaciju o pregovorima Šveda i kluba sa Malog Kalemegdana, počeli su masovno da mu pišu komentare na Instagramu.

- "Dođi u Zvezdu" - bila je poruka koju je masovno mogao da čita na srpskom, engleskom, pa i na ruskom jeziku.

Očigledno je i sam Šved video sve te poruke, koje su mu navijači pisali na poslednjoj objavi, gde je objavio fotografiju sa porodicom, pa je i on sam ušao u diskusiju u komentarima.

Šved je samo napisao "Pozdrav mojim srpskim prijateljima", što je izazvalo još jaču reakciju navijača, koji su nastavili još više da mu pišu komentare i da mu šalju crveno-bela srca.

Podsetimo, Šved je godinama jedan od najboljih ruskih košarkaša, bio je i jedan od najboljih igrača u Evroligi dok je nastupao za CSKA i Himki.

Jedan deo karijere proveo je i u NBA ligi, gde je bio član Minesote, Filadelfije i Hjustona. Ovog leta je raskinuo saradnju sa CSKA iz Moskve i slobodan je u izboru novog kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    23. avgust 2023 | 12:33

    Skuplji od Pantera.

  • Dzoni-1970-

    23. avgust 2023 | 12:37

    Ma ne rade to navijaci FMP-a, ovo je namestaljka neka, oni se ne brukaju ovako, to samo navijaci Partizana rade, ovo su oni sigurno uradili..

  • Bg

    23. avgust 2023 | 14:13

    Jel aminovano i blagosiljano,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA