≫ 

Bajern šokirao Zvezdu posle totalne drame u poslednjem minutu: Crveno-beli ostali bez trofeja u Megenta Kupu

 ≫ 

Bavarci prvi put na meču poveli na 50 sekundi do kraja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • nibrS

    18. septembar 2023 | 11:42

    Trener sa perčinom, kapom i u nekakvom šorcu... Još je trebao opanke nazuti ili bos izaći na teren i ludilo bi bilo potpuno...

  • SMIRELA

    18. septembar 2023 | 02:17

    trening

  • NekoKo

    18. septembar 2023 | 01:52

    Previše ovakvih poraza ima Duško Ivanović, u ovih godinu i po dana, od kada je postao trener Zvezde. Vidim mnogi komentarišu kao ma nema veze, pripremni period, tre mrte ... Utakmica je bila prava takmičarska. Obe ekipe su igrale da pobede po svaku cenu. Način na koji su treneri vodili svoje ekipe to takođe potvrđuje. Zbog ovakvih poraza za koje je direktan krivac Duško Ivanović Zvezda je prošle sezone ostala bez top 8 faze. Bajern, Žalgiris, Panatinaikos. Sve faktički dobijene utakmice. Horor po Zvezdu na ovoj utakmici kreće od momenta kada je bilo +13 i napad za Zvezdu. Dva minuta igrači nemaju rešenje u napadu, uzimaju 4-5 šuteva za tri poena i to za redom. Difoltno stanje igrača je da u napadu rade ono što je najlakše kada ne ide, a to je da šutiraju. To gotovo nikad u košarci ne daje rezultat. Hajde jedan, pa i dva šuta, ali 4 promašaja za redom je previše. Nema tajm auta, nema prave izmene, petorka se poptuno zavezala pre svega u napadu.? Nije Ivanović tražio da se napadi tako završavaju, ali to što je tražio prosto nije moglo da prođe. Trener je tu da prepozna razlog i reši problem. Simonović ovo što je do sada pokazao je totalno poražavajuće. Dečko promašuje zicere. Neko ovde napisa dva zicera. Kakva crna dva zicera, 4 je promašio samo u drugom poluvremenu i to samo na ovoj utakmici. Dva poslednja su da se čovek prosto zapita kojim se sportom momak bavio.? U odbrani se pogubi kod prilično jednostavnih stvari. Dve rotacije u odbrani i on ispadne kao totalni početnik.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA