Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović govorio o Nikoli Jokiću: "Jednom igraču kao što je on ne možeš da ne veruješ"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On je gledao i Partizan, ja to znam"

  • 10
Jokić i Obradović Foto: MN Press / Marko Metlaš / Ivica Veselinov

Gost u emisiji "Teme do Arene" na televiziji Arena sport bio je Željko Obradović, a osim priče o svom angažmanu u Partizanu pažnju je privukao i deo u kom je govorio o Nikoli Jokiću.

Strateg crno-belih je istakao da su se njih dvojica sreli tokom priprema reprezentacije prošlog leta i da mu je tom prilikom Somborac rekao da je gledao njegov seminar.

- Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli, pitao sam ga "Nikola, kako si". On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije. Ja sam bio prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, on je gledao i Partizan, ja to znam - istakao je Obradović.

Tom prilikom Jokić je Željku dao jedan savet, a on ga je odmah potom primenio na treninzima.

- On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, jednom igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godina igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad - rekao je Željko Obradović-

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    18. septembar 2023 | 08:02

    Jokić-košarkaški genijalac...

  • Дража

    18. septembar 2023 | 09:11

    Ти и Јокић ништа са репрезентацијом нисте урадили никада...

  • uuu

    18. septembar 2023 | 07:57

    Sramno od njega sto je odbio reprezentaciju. Da li zbog toga sto sa reprezentacijom ne bi dobio silne milione dolara ili €. Dokazalo se i bez njega mozemo do velikih rezultata i uspeha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA