≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanci pišu: Zvezda i Partizan neće u TOP 8, sledi im borba za plej-in u Evroligi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada je tesno

  • 2
KK Partizan, KK Crvena zvezda Foto-kolaž: Marko Jovanović, MN Press/Marko Metlaš

Košarkaška Evroliga samo što nije započela, a preti da bude jedna od najzanimljivih od njenog postanka, pošto je dosta velik broj klubova napravio znajačno moćne timove u odnosu na prethodnu sezonu. Dosta velik broj igrača je došao i iz NBA lige, te, preti da sve "gori" od zanimljivosti.

U susret početku takmičenja, poznati košarkaški portal "BasketNjuz" iz Litvanije, odlučio je da napravi i "PowerRanking" prema kom je rangirao klubove nakon prelaznog roka, kao i prethodni pripremni period.

Kako je i za očekivati, na prvom mestu se nalazi ekipa Real Madrida, aktuelni šampion Evrolige, koji je u principu ostao sa identičnim timom uz dodatak Fakunda Kampaca. Na drugo mesto je postavljen Monako, koji je doveo NBA superzvezdu, Kembu Vokera, a potom slede Olimpijakos i Panatinaikos.

Ostale TOP 8 ekipe su Barselona, Anadolu Efes, Fenerbahče i Olimpija iz Milana, za koje Litvanci smatraju da će doći do TOP 8 faze.

Deveta pozicija je rezervisana za Makabi, a tek na 10. i 11. mestu dolaze Partizan, odnosno Crvena zvezda, za koje se na taj način smatra da će se boriti za plej-in, a samim tim i TOP 8 fazu.

Odmah nakon Zvezde dolaze Žalgiris, Bajern, Baskonija, Valensija, Virtus, Asvel i ALBA.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kako ga je Teo "ubedio" da dođe u Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko perovic

    30. septembar 2023 | 04:42

    VASI KOMENTARI SU POSTALI SMESNI..PRVO PARTIZAN JE DALEKO USPESNIJI TIMBID ZVEZDE U EVROPI I NIJE ZA POREDJENJE DRUGO PARTIZAN JE PROSLE GODINE SAMO SLUCAJNOSCU IZBEGAO F4 I USUDICU SE DA KAZEM EVRO TITULU TAKO DA CE OVA GODINA BITI NADOKNADJENA A SVE CE ZNATI POSLE 5 DO 6 KOLA..SA DRUGE STRANE I ZVEZDU VIDIM U GORNJEM DOMU I BOLJE PLASIRANU OD EKIPA KOJE SU BILE ISPRED NJE.NEVIDIM KO BI TO MOGAO UZETI POBEDU U BEOGRADU VECITIMA A DA TO NEBUDE SLUCAJNOST.ZVEZDA SADA VEC IMA ISKUSTVO I BOLJI IGRACKI KADAR A I JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA EVRO LIGE U KOMSILUKU I ZNACE TO DA ISKORISTI.I MOZDA NAS SVE IZNENADI.NISTA OVE GOD. NIJE NEMOGUCE.NAOEE PARTIZANE NAPADAJ NE STAJ GAZI SA TRONA NE SILAZI...OBJEKTIVAN OSVRT.POZDRAV

  • Deka

    30. septembar 2023 | 16:24

    Nacisti iz litvanije,boli ih Sasa Djordjevic koliko bese 3 ono u finalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA