≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dončić objasnio zašto je igrao samo pet minuta, pa oduševio navijače: "Belingem je novi Ronaldo!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Madrid voli Luku Dončića, u to nema sumnje

  • 0
Luka Dončić Foto: Tanjug / AP

Luka Dončić je imao specijalno veče po povratku u Madrid, gde je njegov Dalas odigrao meč sa Realom. Daočekali su ga bivši saigrači i prepuna hala, a on je podelio svoje viđenje situacije.

- Ne mogu vam reći da je samo jedan trenutak bio poseban, jer je posebno bil sve: video, moje predstavljanje, trofej, razgovori sa mojim prijateljima... Sve je bilo vrlo, vrlo posebno. Voleo bih da sam igrao više, čekao sam celo leto na ovu utakmicu, ali nisam imao sreće. Verujte mi, niko više od mene nije želeo da igra ovaj meč - rekao je Slovenac.

Mnogima je smetalo što je igrao tek pet minuta na utakmici, ali Luka je imao jasan razlog zašto je to tako.

- Bio je to moj list juče na treningu. Ništa ozbiljno, ali samo nisam hteo da pogoršam. Pokušao sam da razgovaram sa čelnim ljudima jer, znate mene, volio bih da igram 40 minuta, ali nisam mogao - objasnio je Dončić.

Potom se okrenuo i fudbaleru Real Madrida Džud Belingemu, koji ima fantastičnu sezonu iza sebe.

- On je neverovatan, zar ne? Pogledao sam njegove brojke: postigao je 10 golova u 10 utakmica. Jedini koji je to uradio je Kristijano (Ronaldo), tako da... Mislim da je to prilično dobro. Ja sam fudbalski ljubitelj i mislim da igra jako, jako dobro - iznenadio je sve prisutne Luka.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak besnog Dončića i momenat zbog kog mu preti moguća kazna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA