≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić sa suzama u očima na dodeli šampionskog prstena: Navijači ga dočekali ovacijama uz povike MVP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivno veče za srpskog asa

  • 4
Nikola Jokić Foto: Justin Tafoya / Getty images / Profimedia

Nova NBA sezona posle dugog iščekivanja startovala je u noći između utorka i srede po našem vremenu. Kao po običaju čast da otvori sezonu u svojoj "Bol Areni" imao je aktuelni šampion Denver Nagets u okršaju sa Los Anđeles Lejkersima (119:107).

Uoči početka samog meča upriličena je svečana dodela prstenja igračima koji su osvojili titulu u prethodnoj kampanji, a među njima se našao i najzaslužniji za takav uspeh Nikola Jokić.

Popularni Džoker godinama unazad je najbolji košarkaš u ekipi, pa i u ligi, a u prošloj sezoni bio je raspoloženiji nego ikada i uz podršku svojih saigrača uspeo je da Denveru donese prvu titulu ikada.

Upravo zbog toga je od strane navijača Nagetsa on pozdravljen najvećim ovacijama i uz povike MVP, a on je sve ispratio sa suzama u očima. Možda mu jeste izmakla nagrada za najkorisnijeg iz ligaškog dela sezone, ali u finalu nije i Jokić se sa pravom poprilično obradovao dočekom u svom drugom domu.

Uz osmeh na licu Nikola se pozdravio sa Adamom Silverom i ostalim čelnicima NBA lige i pokupio specijalan prsten, a zatim se "upustio" u seriju zagrljaja sa svojim saigračima.

Prilikom podizanja same šampionske zastave bilo je primetno da je to doživeo na emotivniji način i ispratio ju je pogledom sa suzama u očima.

Podsetimo, srpski as je u plej-ofu prosečno davao 30 poena uz 13.5 skokova i 9.5 asistencija, a tim je upisao svega četiri poraza na 20 utakmica.

(Telegraf.rs)

Video: Suze i poljupci Jokića sa ženom i ćerkom, ludo slavlje sa braćom: Predivni momenti za pamćenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA