≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Finiks dva puta ispuštao dvocifren plus, na krilima Bukera ipak srušio Golden Stejt na startu sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sansi umalo da ispuste dobijen meč

  • 0
Devin Buker i Džonatan Kuminga, Golden Stejt - Finiks, , Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa proaženi su od Finiks Sansa 108:104 u drugom susretu prvog dana nove sezone NBA lige.

Vrlo čudan duel posmatrali smo u "Čejs Centru" u San Francisku. Gosti su u dve situacije dolazili do velike razlike, ali je na kraju ipak domaćin bio taj koji je ispustio prednost, zbog čega je i izgubio.

Krenuli su vrlo žustro Sansi, poveli sa 24:12 u prvoj deonici, ali su početkom druge čak bili i u minusu od pet poena. Nije ih to pokolebalo, pa je razlika na poluvremenu u korist gostiju iznosila čak petnaest (61:46).

Treći kvartal priredio je potpuno novu sliku, Ratnici su ubacili čak 40 poena, na momenat imali i tri poseda plusa, ali je Devin Buker sve raspršio u finišu. Osim toga što je bio poenterski vrlo raspoložen, direktno je sa tri asistencije u odsudnim momentima uticao na slavlje.

Meč je završio sa 32 poena (13/21 FG), 8 asistencija i 6 skokova. Kevin Durent je dočekan na lep način po prvi put u "Čejs Centru", a upisao je i 18 poena i 10 uhvaćenih lopti, 17 je dodao Džoš Okogi, a po 14 poena i skokova Jusuf Nurkić.

Stef Kari je za Golden Stejt dao 27 (8/20 FG) i uhvatio 6 lopti, Klej Tompson je imao 15 i 7 skokova, a Kris Pol na debiju 14, 9 asistencija i 6 izborenih poseda.

(Telegraf.rs)

Video: Ako ste se pitali koliko to Jokić voli konje, njegov pogled tokom trke u Somboru će vam objasniti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA