≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nejpir razočaran u svoju igru: "Ovo je težak poraz, trenutno igram us****"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije zadovolja plej zvezde nakon teškog poraza

  • 6

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u drugom derbiju ove sezone rezultatom 98:87, po četvrtinama 17:25; 30:11; 25:27; 24:24.

Nejpir je nakon utakmice za novinare govorio i objasnio je zašto igra tako loše i šta mu najviše smeta u igri.

- Ovo je težak poraz za nas, promašivali smo šuteve, trenutno igram us**no. Moram da shvatim zašto šutiram tako loše. U jednom trenutku ću to shvatiti. Ovo je za mene novi tim, moram shvatiti kada trebam da budem agresivan, a kada ne. Novo mesto, novi tim, novi trener. Moram da shvatim kako da budem efikasan za tim. Trenutno je ovo muka za mene. Dajem sve od sebe, ne mašim namerno. Trudim se da ako ne pogađam da tražim saigrače. Sra**e je biti u ovoj situaciji, ali izaći ću iz ovoga - potišten govori Nejpir.

Uporedio je dva trenera, Duška Ivanovića i Janisa Sferopulosa.

- Najveća razilika je da Sferopulos nalazi mesto svakom igraču, u pozitivnom smislu. On veruje zaista u to da je svako bitan. Ovo je prvi put da nas vidi i upoznaje. To je verovatno najveća razlika, veruje zaista u nas - zaključio je Amerikanac.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos otkrio šta je ključ poraza Zvezde: "Moraćemo na ovome da radimo, ja sam kriv za to"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    31. oktobar 2023 | 06:26

    Ne moras ti to da nam kazem, znamo mi vec. Nebi tebe ni ponudilo Zvezdi da ti vrijedis icemu. Isluzeni igraci kojima su prethodni klubovi uzeli sve sto je vrijedilo nikada ne mogu biti od koristi.

  • NekoKo

    31. oktobar 2023 | 00:05

    Problem je tome što ovaj tip nije u stanju da igra organizovanu timsku košarku na ovom nivou. Najbolje da u njega uđe duh Alena Ajversona iz najboljih dana pa da igra na način na koji igra i da ekipa od toga ima koristi. Novinar je trebao da mu objasni kad već u klubu nisu gde greši i to taksativno, napad po napad. Od toga da carini loptu, da ne čita dobro greške protivnika u odbrani i ne donosi adekvatne odluke u skladu sa tim greškama posebno u ranoj fazi napada i to na nepostavljenu odbranu protivnika do raznih drugih detalja posebno u odbrani. Nije nikada naučio da košarku igra i glavom i to je problem. Kako je prošla njegova ekipa iz prošle sezone.? Jel su i tamo bili novi trener i nova sredina.? Biće da Mesina nema pojma, kako da ne.? Vildoza je na prvom meču posle par treninga odigrao, u poređenju sa Nejpirom koji je prošao pripreme sa ekipom, kao da je tu bio čitavu sezonu ranije.

  • novi beograd

    31. oktobar 2023 | 00:40

    Podicice on formu nema sta tip je igraca koji siluje loptu i to je to znali su kad su ga uzimali! Treba vise da se zalece na prodore pa ako ne moze faul da iznudi da baca loptu sa strane. Njegov najveci problem trenutno je lezernost dosao sam da uzmem pare i to je to lagan sam,nema emocije zelje.Nama pod hitno treba vrhunski bek i cetvorka,ne znam sto traze centra Bolomboj odlican.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA