≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nedović o igrama sa Teodosićem: "Ne mogu da razumem ljude, ja njega nikada ovakvog nisam video"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kaže i da mu je užasno krivo što je propustio dva derbija

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Budućnosti u 6. kolu ABA lige i tako se izjednačili sa Podgoričanima na vrhu tabele sa skorom 5-1, koliko ima i Partizan - 95:86.

Posle meča, Nemanja Nedović je dao svoj prvi osvrt, istakavši da je odbrana možda malo škripala, ali da je napad funkcionisao kako treba.

- Mislim da je bila lepa utakmica za gledanje. Obe ekipe su bile dosta efikasne u napadu. To se nažalost našem i njihovom treneru ne dopada. Mislim da je odbrana mogla da bude dosta bolja, ali opet mislim da smo odigrali sjajno u napadu sa sjajnim protokom iz lopte. Da zadržimo dobre stvari, a loše da ispravimo i to je to.

Krivo mu je što nije bio deo derbija.

- Užasno, jer baš te utakmice da propustim... Nerealno. Ne znam da li će se ikada ponoviti da budu dva vezana derbija na njihovom terenu. Iskoristio sam to da se vratim i pripremim na pravi način. Dobro je što olakšavam posao bekovima.

Kako stvari stoje, povreda je sada prošlost...

- Dobro je, malo sam osluškivao svoje telo na početku, ali kako je odmicalo, imao sam više sigurnosti. 

A onda je istakao i kako je to igrati sa Milošem Teodosićem, rekavši da ne shvata komentare ljudi.

- Mogao sam da igram protiv Bajerna, ali sa trenerom je bio dogovor da preskočim, da imam više vremena za trening. Što se tiče Miloša, ne razumem ljude koji ne primećuju da se on sa 36 godina tako bori. Ja sam mu rekao da ga nikada nisam video da igra sa ovakvim žarom u odbrani, a potom i u napadu nekada napravi neke greške, sve je to dobronamerno, naš tim drugačije izgleda kada je on na terenu i mnogo mi je drago što je počeo da igra dobro i na toj utakmici protiv Bajerna sam rekao da dobije samo još ovu danas, pa ću da se vratim da mu pomognem.

(Telegraf.rs)

Video: Nova magija Jaga i Tea: Asistencija iza leđa, pa trojka kao kap

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. novembar 2023 | 22:50

    Ajmo Nedo bilo proslo,sad jako do kraja sezone.Mora odbrana dosta bolje ako zelimo nesto vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA