Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gde ste četnici?" Detalji napada na Srbe u Zadru: Slikali ih i "tipovali" već na aerodromu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užasne scene u Zadru, gde su srpske novinare i članove delegacije Zvezde lovili kao životinje po gradu

  • 97
Aerodrom, Zadar Foto: Telegraf

Užasne vesti stigle su iz Zadra, gde su huligani ovog kluba napali dva srpska novinara i člana Upravnog odbora Zvezde i njegovog prijatelja u dva odvojena incidenta u gradu.

Zvezda je objavila saopštenje uz informaciju ad su napadnuti novinari i član kluba sa njegovim prijateljem, a kako saznajemo, huligani su tačno znali da su Srbi i ciljano su ih "lovili".

Prema informacijama do kojih je došla Zvezda, napadnuti novinari i članovi delegacije su slikani i "tipovani" već na aerodromu.

Huligani su znali i u kojem su hotelu smešteni i čekali su ispred njega maskirani i naoružani palicama.

Kada su se pred njima pojavili novinari, prišli su im uz reči "Gde ste četnici?" i počeli su da ih tuku i tom prilikom su im naneli ozbiljne povrede.

Prvi napad se dogodio oko 18.30 ispred hotela u kojem su bili smešteni novinari. Drugi se dogodio sat i po kasnije, kada je član UO Zvezde napadnut sa prijateljem.

Napadnuti su neko vreme proveli u bolnici i u policiji, gde su dali izjave povodom napada huligana na njih.

Postoje indicije i da je taksista koji je vozio novinare javio huliganima gde su oni smešteni, a na policiji je da ispita sve detalje ovog skandaloznog huliganskog pira.

Zvezda je izdala sapštenje u kojem je zatražila da se meč koji je na programu u nedelju od 19 časova igra bez prisustva publike, a jer imaju informacije da se spremaju neredi i na samoj utakmici u dvorani Krešimir Ćosić.

Zadar je takođe izdao saopštenje i oštro osudio ovaj huliganski čin i ogradio se od napada na novinare i člana UO Zvezde i njegovog prijatelja.

(Telegraf.rs)

Video: Tornado dočekao Zvezdu u Zadru, brutalno vređanje navijača u dvorani Krešimir Ćosić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    12. novembar 2023 | 07:16

    Zašto se igra ta ABA liga ? To treba prekinuti , Ministarstvo inostranih poslova treba da gradjanima da preporuku da ne idu u Hrvatsku. Proglasiti Hrvatsku za zemlju visokog rizika . Sa njima ne igrati , Srbija po svim zakonima ne bi trebala ni priznati Hrvatsku kao državu . Varvari su to ,srpski otpadnici koji su davno promenili veru!

  • Grobari 1970

    12. novembar 2023 | 08:58

    Evo smo ustase,sto ne udarite na nas nego napadate novinare i ljude iz uprave.Oduvek ste bili kukavice napadali ste nejac i nezasticene.Naletece te kad tad na CETNIKE.

  • Zoki

    12. novembar 2023 | 06:52

    PA ZNA SE: ZADAR JE LEGLO USTAŠA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA