≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas u NBA: Košarkaša Filadelfije udario auto dok je prelazio ulicu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA zvezdu očekuje duža pauza

  • 1
Keli Ubre Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Filadelfija Seventisiksersa, Keli Ubre, doživeo je saobraćajnu nesreću u blizini svog doma, kada ga je udario automobil dok je prelazio ulicu.

Kako javlja američki dobroobavešteni košarkaški novinar ESPN-a, Adrijan Vojnarovski, Ubre stanje igrača je stabilno. Njega je, dok je šetao u blizini svog doma u Filadelfiji, udario auto, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

Tamo su ubrzo stigli i predstavnici Seventisiksersa, koji su odmah stali uz svog igrača nakon ove neverovatne situacije.

Deril Mori, predsednik operacija u košarkaškom delu Siksersa, navodno je bio među članovima uprave tima koji su bili sa Ubreom u bolnici u subotu. Incident se dogodio blizu Ubreovog prebivališta u Centru grada, prema izjavi portparola.

Kako je dodao Vojnarovski, Keli Ubre je u stabilnom stanju, ali je vrlo verovatno da će prilično dug vremenski period morati da se oporavlja od ove nesreće. Prema pisanju amerićčkih medija, lokalne vlasti trenutno istražuju slučaj. Još uvek nema detaljnih informacija i konkretnijih detaljao vozaču vozila koje je udarilo poznatog košarkaša.

Keli Ubre Džunior u ovoj sezoni NBA lige beleži nešto preko 16 poena u proseku, odnosno pet skokova i manje od jedne asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    12. novembar 2023 | 10:17

    Ajd da pregazi Jaga od metar i zilet al ovog dvometrasa 😮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA