≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majk Tobi poslao poruku podrške: "Želim brz oporavak svim povređenima, za nasilje nema nikakvog mesta"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaš Crvene zvezde komentarisao je i meč protiv Zadra

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zadar u utakmici 7. kola ABA lige u dvorani "Krešimir Ćosić", a presudna je bila odlično odigrana treća četvrtina - 74:81.

Prvotimac Zvezde, Majk Tobi je rekao da je tim odigrao odlično u tom periodu, što je na kraju i bio ključ da se ostvari trijumf na teškom gostovanju.

- Mislim da na početku nismo izašli onako kako smo želeli, ali smo na startu drugog igrali dosta bolje defanzivno, što je bio ključ svega. Nismo baš bili dobro konektovani i povezani tokom prvog poluvremena, ali je to potom kliknulo. Nismo ni završili kako smo hteli, pali smo u poslednjih par minuta, ali pobeda je pobeda, ispred nas je dugačka nedelja. Treba nam momentum za meč sa Fenerbahčeom - rekao je Tobi.

Čuo je šta se desilo sa povređenima juče i odmah je osudio nasilje i poželeo oporavak povređenima.

- Da, naravno, podržavamo svoje ljude. Ono što se desilo nema mesta, posebno to nasilje, to nikako ne podržavam, želim brz oporavak svima. Za mene je emotivno bilo važno da pronađem ritam. Moram možda malo više da "vrištim". Moraću da ostavim i brkove.

A dobio je i novu frizuru pre meča sa Barselonom. Da li je to namerno uradio pre meča sa bivšim timom?

- Ne, ne, ne! Samo sam imao malo više vremena, već neko vreme sam hteo da odem kod frizera, tri meseca skoro, zato sam otišao tamo.

Timu sada treba odmora, ali nema baš mnogo vremena.

- Da, da, posle ovakve nedelje, treba malo da se oporavimo, sada igramo na svaka dva dana. Teško je, posebno u Evroligi. U Barsi je bilo teško, sada idu dva sjajna protivnika. Videćemo bolje da se odmorimo.

Kaže da Zvezda mora malo bolje da otvara susrete.

- Mislim da imamo bolja druga poluvremena nego prva. Moramo da krećemo bolje. Često se vraćamo u igru, ali ne treba stalno da se "iskopavamo" iz rupe.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda protutnjala kroz Zadar, ovo su najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA