≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sr...e, svake godine imamo novog Nikolu": Bivši Jokićev saigrač komentarisao eventualni dolazak Topića u NBA

Vreme čitanja: oko 1 min.

I njemu je smešno, pogotovo nakon Jokića i Jovića

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Mege, Nikola Topić, ove sezone igra neverovatno dobro, zbog čega se kotira i visoko na listi prospekata za predstojeći NBA draft, koji se održava pred početak svake sezone. Na svkaom izveštaju, o Topiću se pišu samo pozitvne stvari, te privlači sve više pažnje.

Nikola Topić je ovog leta potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, a on je potpisan na četiri godine, nakon čega je prosleđen u Megu na pozajmicu, gde bi trebalo da provede ovu sezonu, ukoliko Zvezda ne odluči da ga vrati, o čemu je Telegraf već i pisao.

Međutim, to je sada još samo na želji, te je razvoj košarkaša u prvom planu. O Nikoli je ovog puta pisao i poznati analitičar, Džonatan Dživoni, koji je još jednom pronalazio samo vrline ovog košarkaša, što je podelio putem svog Tviter profila.

Upravo ta objava je upala u oko i jednog košarkaša iz NBA lige, a radi se o Bonsu Hilandu, bivšem saigraču Nikole Jokića, koji je na komičan način prokomentarisao i činjenicu da još jedan Nikola stiže u NBA ligu.

- Svake godin dolazi jedan novi Nikola, ovo s...e je ludo - napisao je Hiland uz osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA