≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović nakon poraza Partizana od Zadra: "Imali su slobodan petak, ali mnogi danas nisu bili na utakmici..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Željko imao razloga da bude zadovoljan

  • 24
Željko Obradović Foto: Printskrin / YouTube / KK Zadar TV

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Zadru (84:68) u 13. kolu ABA lige i tako su upisali već četvrti poraz u regionalnom šampionatu u aktuelnoj sezoni.

Kakav meč očekuje crno-bele moglo se zaključiti od samog početka, a rival je sjajnom defanzivom samo opravdao epitet jednog od najugodnijih rivala u ABA ligi.

Nakon meča Željko Obradović je najpre čestitao igračima i navijačima domaćeg kluba i zahvalio se na ovacijama koje je dobio.

- Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Milsim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije.

Upitan da prokomentariše dolazak Džejlena Smita istakao je da ne zna ništa i da ima mnogo bitnije probleme ispred sebe.

- Nemam pojma, stvarno ne znam, mislim da je mnogo važnije da se bavim ovim ovde.

Na početku duela odmah je zatražio minut odmora, a prema njegovim rečima ni slobodan petak nije pomogao da performans igrača bude bolji.

- Jasno je ako sam primoran da prvi tajm-aut zovem posle nepunih dva minuta igre kako smo krenuli. Sve ono što smo pripremali, dogovarali se... Bili smo ovde tri dana, došli smo u petak ujutru, ali su imali taj dan slobodno ceo. Mislio sam da će im to pomoći da se odmore u glavama, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici.

(Telegraf.rs)

Video: "Napor ne postoji, to je samo u njihovim glavama": Željko Obradović pred Albu imao samo jednu poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    24. decembar 2023 | 19:37

    Razbiše ih hrvati kakva sramota

  • Igor Grobar

    24. decembar 2023 | 19:20

    Da li nekada ti snosiš neku odgovornost ?

  • Жиле

    24. decembar 2023 | 19:32

    Под хитно ангажовати ПСИХОЛОГА. Дали је могуће да играчи губе лопту ,деле је противнику,зицере маше,шта игра. Јарамаз, Дали је лопта врућа. Камински ....???? Дали ду свесни шта раде навијачима Страх од шута,бацања..... Е уморни

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA