Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemojte mi zameriti": Evo šta je hrvatski komentator zapevao nakon pobede Zadra protiv Partizana

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U božićnom duhu proslavio je trijumf Zadrana

  • 4
KK Partizan Printskrin: X/@Immobile171

Pomalo nesvakidašnja situacija viđena je pred kraj utakmice između Zadra i Partizana u nedelju veče, kada je komentator utakmice zapevao tokom prenosa uživo!

Mediji u Hrvatskoj pišu da je meč prenosio izvesni Domagoj Pancirov koji je nekoliko sekundi pre kraja utakmice rekao "nemojte mi zameriti, a zatim krenuo da peva:

- Narodi nam se Kralj nebeski od Marije, čiste Device. Na tom mladom letu, dragi gledaoci, veselimo se večeras - čula se božićna pesma tokom prenosa.

Inače, Zadar je u krcatoj dvorani "Krešimir Ćosić" pobedio Partizan rezultatom 84:68, dok su domaći navijači u nekoliko navrata na tribinama isticali zastave NDH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    25. decembar 2023 | 12:14

    Sinoc sam gledajuci tekmu prvi put u zivotu navijao cak za Partizan! Ono u Zadru je horor, ravno logoru, toliko zastava Hr i toliko pesama gde se vredjaju najstrasnije klub a i Srbija, pa ono je uzasno koliko su oni tamo ostrasceni a koliko nas boli uvo kad bilo ko dodje iz Hrvatske bili sportisti ili obican svet..

  • dovla

    25. decembar 2023 | 13:05

    Bez brige,to su vasa braca!

  • Дадо

    26. decembar 2023 | 06:15

    Браћа по боји дреса

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA