Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega organizovala tradicionalnu novogodišnju utakmicu i proslavila svoj 25. rođendan

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iza košarkaškog kluba Mega je još jedna uspešna godina

  • 0
Uroš Plavšić, KK Mega Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Mega organizovao je danas u hali "Mega faktori" tradicionalnu novogodišnju utakmicu, kojom su ujedno proslavili jubilej i 25 godina od osnivanja.

Tradicionalno druženje pod obručima u dvorani "Mega Factory" i ove godine okupilo je prvotimce Mege, članove stručnog štaba i košarkašice Arta.

Svi oni bili su podeljeni u tri ekipe – Mega, Art i MIS, a posebnu pažnju na parketu izazvali su nekadašnji reprezentativci Vule Avdalović, Aleksandar Rašić, Novica Veličković i Goran Ćakić.

- Za četvrt veka od osnivanja, ovaj klub je od košarkaške sekcije Fabrike papirnih proizvoda postao kolektiv sa 15 draftovanih igrača u NBA, što je rekord među među klubovima vanameričkog kontinenta. Podatak koji služi na čast Megi je da je iznedrila dvostruka MVP NBA lige Nikolu Jokića, koji se okitio i titulom šampiona, kao i nagradom za najkorisnijeg igrača finalne serije plej-ofa - stoji u saopštenju Mege.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Prve reči Topića po povratku u Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA