Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok ga Delije čekaju na terenu Luka Mitrović za Božić gledao meč koji verovatno niko drugi u Srbiji nije

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepo iskorišćen odmor sa porodicom

  • 0
Luka Mitrović Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Dok se u Srbiji slavio Božić sportska, pa tako i košarkaška dešavanja širom sveta odvijala su se punom parom. Od Evrope pa sve do Amerike u nedelju je odigrano pregršt interesantnih utakmica, ali u domu Luke Mitrovića se gledao meč koji verovatno niko drugi u Srbiji nije posmatrao.

Centar Crvene zvezde koji se trenutno oporavlja od povrede je zajedno u društvu svoje sestre i ostatka porodice posmatrao susret ženskog NCAA između Oregon Stejt Biversa i UCLA.

Razlog je jednostavan pošto upravo Jelena Mitrović inače brani boje Oregona, a pošto trenutno nije u mogućnosti da pomogne ekipi na terenu makar je to učinila putem malog ekrana.

Veliki derbi ipak je pripao ekipi iz Los Anđelesa 65:54 koja je tako ostala neporažena i sa skorom 14-0, dok su Biversi pretrpeli tek drugi poraz. Interesantno, dres UCLA nosi još jedna srpska košarkašica Anđela Dugalić, koja je susret okončala sa po 3 poena i asistencije uz 8 skokova.

Jelena Mitrović je inače tokom prethodne tri sezone na koledžu u proseku beležila 5.8 poena i isto toliko uhvaćenih lopti po meču.

(Telegraf.rs)

Video: Zadrani provociraju Mitrovića, on se zaleteo na njih, reagovalo obezbeđenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA