Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbi u NBA se našli na parketu: Vasa pobedio i bio primećen, Bobi postigao poene u porazu svog Hjustona

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobili su priliku

  • 0
Vasilije Micić Oklahoma Siti Tander Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Iako je trenutno najbolji srpski košarkaš u NBA ligi Nikola Jokić, ne smeju se zaboraviti ni ostali. Bogdan Bogdanović je bio solidan u porazu svog tima,Boban Marjanović je igrao u neuspehu svog i dao poene, dok je Vasilije Micić imao najviše sreće jer je imao i dobru partiju, ali i dobar ishod meča.

Boban Marjanović je neko ko većinski u ligi ima funkciju trećeg centra, retko i dobija priliku, ali ono što je dobro videti je to što kad god i dobije tu priliku, on je iskoristi na najbolji mogući način.

Ovoga puta, Marjanović je na parketu proveo tek šest minuta, a za to vreme je dao dva poena, ali je uhvatio i tri skoka, što dovoljno govori o tome koliko je požrtvovan bio u ovom meču, iako je njegov Hjuston ubedljivo poražen od Bostona sa 145:113.

Nisu Rokitsi imali rešenja za sjajno Džejlena Brauna, koji je postigao 32 poena, a pratio ga je Džejson Tejtum sa 27. Kod Roketsa, najbolji je bio Kem Vitmor sa 22 poena, dok je Alperen Šengun imao 19 datih koševa.

Dosta više sreće je imala Oklahoma, gde nastupa Vasilije Micić, koja je slavila protiv Orlando Medžika sa 112:100, a bitnu rolu je imao i Micić.

Vasa Micić je na parketu proveo oko 10-ak minuta, što je bilo dovoljno da upiše sedam poena, uhvati dva skoka i podeli jednu asistenciju.

Oklahomu je do pobede vodio Šej Gildžijus Aleksander sa 37 poena, dok je Paolo Bankero bio najbolji sa 20 poena na drugoj strani

REZULTATI:

Boston Seltiks - Hjuston Rokets 145:113

Atlanta Hoks - Vašington Vizards 99:127

Memfis Grizlis - Njujork Niks 94:106

Milvoki Baks - Goldent Stejt Voriors 129:118

Oklahoma Siti Tander - Orlando Medžik 112:1000

Dalas Maveriks - Nju Orleans Pelikans 108:118

San Antonio Spars - Čikago Buls 116:122

Juta Džez - Los Anđeles Lejkers 132:125

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA