≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tompkins prošao lekarske preglede, sitnice ga dele od potpisa za Zvezdu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saga konačno dolazi do kraja

  • 7
Trej Tompkins Foto: MN Press / Marko Metlas

Nedavno je Telegraf pisao o tome kako je Trej Tompkins stigao u Beograd kako bi dogovorio saradnju sa Crvenom zvezdom. Bivši košarkaš Reala i osvajač Evrolige je prošao lekarske preglede i samo ga sitnice dele od potpisa za aktuelnog šampiona Srbije, javlja MeridianSport, dok je isto potvrđeno i za Telegraf.

Postojala je bojazan da Tompkins nije zdrav, pošto je ogroman period propustio zbog povrede, ali čini se da je ona prošlost.

Ipak, ono što predstavlja problem jeste činjenica da Tompkins nije igrao dugo i da je zbog toga nespreman, pa će po svemu sudeći potpisati kratkoročan ugovor sa Crvenom zvezdom, što i sam Amerikanac želi, ali što želi i klub sa Malog Kalemegdana.

Takođe, treba podsetiti i da je rok za registraciju u Evroligi do 18 časova, a kako je potvrđeno Telegrafu - Zvezda će uspeti da ga registruje za ovo takmičenje.

Trej Tompkins je prekaljeni košarkaš koji ima bogato iskustvo u Evroligi, pošto je sedam godina nastupao za Real iz Madrida i s njima je osvojio Evroligu.

Opet, prethodnu sezonu je proveo u Zenitu, gde je i doživeo povredu zbog koje nije igrao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto tako

    7. februar 2024 | 14:35

    Koje po redu je ovo pojačanje za državni projekat u ovoj sezoni? Jel neko od vas ganjana zna da broji toliko? Jel sledeći Majkl Džordan?

  • Vlada

    7. februar 2024 | 14:22

    Ovaj,, STUB SRPSTVA "menja ove strance kao na traci. Najbolje i najlakše neka vrate dresove sa brojevima, biće im lakše za zamenu. Krenu od 4 kako je bilo nekada i dokle stignu.

  • Iggy

    7. februar 2024 | 13:52

    Prošao preko veze... 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA