≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj potez Nikole Jokića je nasmejao i NBA legendu: Zbog čega je Dejvis dobio tapšanje po zadnjici?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urnebesne scene krajem treće četvrtine

  • 0
Nikola Jokić tapše po zadnjici Entonija Dejvisa Foto: Printskrin / X / TNT Sports

Nisu imali Los Anđeles Lejkersi dovoljno snage kako bi se suprotstavili Denver Nagetsima na domaćem parketu, gubili su maltene čitavim tokom meča i na kraju su poraženi 114:106. Imao je Nikola Jokić sjajnu pomoć u vidu Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora, ali je i sam isporučio "ono svoje".

Samo jedna asistencija nedostajala mu je za tripl-dabl (24/13/9) ali je u odsudnim momentima susreta upravo on bio taj koji je pronalazio saigrače, pa je tako u jednoj od situacija poslao Ostina Rivsa po burek.

Još jedna situacija koja je privukla dosta pažnje dogodila se krajem treće deonice, kada su u duelu upravo bili srpski as i najefikasniji pojedinac susreta Entoni Dejvis.

Centar Lejkersa je uspeo da iščeprka loptu Jokiću koji se srušio na parket, domaćin je krenuo u kontra-napad, ali je on presečen faulom koji je dosuđen srpskog igraču.

Noga mu je ostala visoko podignuta posle pada, pa je Dejvis pao preko iste, čak se proveravao i nesportski faul, ali od toga nije bilo ničega.

Momenat koji je ipak privukao najviše pažnje bio je potez Nikola nakon pada protivnika preko njega, kada ga je nekoliko puta potapšao po zadnjici, što je nasmejalo i legendarnog Redžija Milera, koji je bio u ulozi jednog od komentatora. Naravno, u pitanju je bio sportski potez, pošto Jokić evidentno nije želeo da napravi nameran faul.

Denver posle ove pobede ima skor 36-16 i nalazi se na deobi prvog mesta Zapada zajedno sa Minesotom.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić utakmicom sezone pokazao zbog čega je najbolji na svetu: I u poslednjim sekundama pravio šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA