≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voriorsi pobedom u emotivnoj noći, Dejanu Milojeviću rekli poslednje zbogom

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važna pobeda za Ratnike

  • 0
Klej Tompson, Dario Šarić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Veliku i važnu pobedu ostvarili su Golden Stejt Voriorsi u meču protiv ekipe Juta Džeza rezultatom 129:107 i tako na svojevrstan način rekli poslednje zbogom Dejanu Milojeviću.

Ratnici su dominirali dobrim delom meča, osi jednog naleta Jute u drugoj četvrtini kada je došlo do preokreta, sve je delovalo dobro za ekipu iz Ouklenda.

Zapaženu partiju u redovima Ratnika imao je Stef Kari sa 25 poena, pet skokova i 10 asistencija. Klej Tompson je poenterski doneo 26 poena i bio veoma raspoložen sa distance.

Gostujući tim je imao ukupno sedam igrača koji su nastupili na ovom meču i svi su ostvarili dvocifren učinak.

U ekipi Džeza Sekston i Klarkson su dali po 22 poena, Markanen 19, a koliko je za oba tima ovo bio značajan duel govori činjenica da je i Juta imala samo sedam i to sedam najboljih igrača na terenu tokom celog meča.

Voriorsi su trenutno 10. na tabeli NBA lige sa 26 pobeda i 25 poraza, dok su Džezeri mesto ispod sa 26 pobeda i 28 poraza. Nakon utakmice za medije je pričao Keni Atkinson, koji je istakao kako je bilo vratiti se u Jutu i igrati ovu utakmicu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Golden Stejta Stiv Ker prisustvuje sahrani Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA