Vreme čitanja: oko 2 min.

Marko Barać posle poraza od Vojvodine: " Večeras nismo uspeli, želim im sreću u narednoj fazi..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novosađani priredili senzaciju...

  • 0
Marko Barać Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Nakon što je Čačak 94 savladao Borac i zakazao polufinalni duel sa Zvezdom, sličan podvig načinila je i ekipa Vojvodine. Novosađani su fantastičnom igrom uspeli da savladaju Megu rezultatom 100:92, i plasirali se među četiri najbolje ekipe Kupa Radivoja Koraća.

Iako je važila za favorita ekipa Mege tu činjenicu nije materijalizovala na terenu, a svoje utiske nakon poraza izneo je trener Beograđana Marko barać.

- Nismo ušli u utakmicu na način na koji sam želeo, naravno da sam bio svestan svih kvaliteta Vojvodine. Međutim, jednostavno nismo imali dovoljno čvrstine u otvaranju utakmice. Na isti način se nastavilo na obe strane. Jednostavno nismo dobro kontrolisali loptu i ritam napada. Dosta loših čitanja i jednostavnih situacija. Mi to nismo učinili. Rezultat je bila stegnutost u napadu. Očigledno nam je trebalo vremena da se adaptiramo na ambijent. U drugom poluvremenu smo uspeli da damo kakav takav odgovor. Večeras nismo uspeli, Vojvodina je bila bolja. Želim im sreću u narednoj fazi - rekao je Barać na konferenciji posle meča.

Nastavio je talentovani stručnjak da priča o meču, te je istakao da su njegovi igrači bili pasivni u napadu.

- Nisam do kraja upoznat. Čini mi se da ozbiljno rade.Što se tiče kvaliteta tima i igračkog kadra. Radi se o timu sa igračima velikog iskustva. Ne postoje podele na ovakvim takmičenjima, da li je ABA ligaš ili KLS. Za koji su rang takmičenja to ćemo da vidimo kroz rezultate. Sigurno da je nephodno iskustvo igranja ovakvih utakmica. Mi imamo svega dva-tri igrača koji imaju iskustvo igranja KRK-a. Bili smo prilično pasivno, trošili vremena da bi rešili jednostavne stvari. To je doprinelo da naši bekovi odigraju sa manje samopouzdanja - naglasio je Barać.

I košarkaš Mege Nikola Đurišić nije propustio priliku da nakon meča čestita Vojvodini na plasmanu u polufinale.

Pre svega čestitam ekipi Vojvodine. Odigrali su fenomenalan meč. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i ušli mekano u meč. Vojvodina je zasluzeno pobedila - rekao je Đurišić.

Podsećanja radi, Vojvodina će u polufinalu Kupa Radivoja Koraća odmeriti snage sa boljim iz duela Partizan-Hercegovac.

(Telegraf.rs)

Video: Nerealan pogodak Stefana Savića u stilu Dušana Kecmana sa više od pola terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA