Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oh, s...e, evo nas ponovo...": Nemanja Nedović proslavio Kup uz čuveni GTA citat i montažu Branka Lazića

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je na zanimljiv način interpretirao ovaj trofej

  • 0
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi, Finale kupa Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je osvojila prvi trofej u sezoni, pošto su u Nišu slavili protiv Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća sa 85:79 posle jedne veoma zanimljive utakmice u hali Čair, koja je bila ispunjena i sa dosta preokreta.

Posle meča, igrači Zvezde su ovo i te kako znali kako da proslave, što se moglo videti i u autobusu na putu do Beograda, a začetnik upravo tog slavlja Nemanja Nedović, imao je i jednu zanimljivu objavu na svom Instagram profilu posvećenu saigraču Branku Laziću.

Naime, kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je na ovaj način uspeo da dođe do svog osmog trofeja u Kupu Radivoja Koraća, čime je i rekorder u timu Zvzede.

Zbog toga, Nedović je na humorističan način objavio i šta znači ovaj trofej za njega, tako što je okačio sliku iz popularne igrice "GTA San Andreas", u kojoj je Lazić u ulozi protagoniste Karla Džonsona.

Ova igrica počinje rečenicom.

- Oh, s...e, evo nas ponovo - kaže "Si-Džej" na startu, a upravo je uz taj opis i Nedović opisao Branka Lazića i borbu za trofej Kupa.

Branko Lazić, Nemanja Nedović Foto: Instagram / neda1624

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović srećan posle osvojenog trofeja Kupa Radivoja Koraća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA