≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa, ovo je urnebesno! Džordan posle meča prišao Jokiću dok je davao izjavu, Srbin nije znao šta ga je snašlo

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvojica imaju sjajan odnos

  • 1
Deandre Džordan, Vik Lombardi i Nikola Jokić Foto: Printskrin / X / AltitudeTV

Nikola Jokić se sa Ol star pauze vratio kao preporođen, odmah podsetio zbog čega je dvostruki osvajač MVP nagrade i najkorisniji košarkaš finala NBA lige prošle sezone i tako potvrdio kandidaturu za povratak i na individualni tron takmičenja.

Denver Nagetsi su porazili Vašington Vizardse 130:110 uz 21 poen, 19 skokova i 15 asistencija srpskog centra, koji je zahvaljujući stoprocentnom šutu uradio nešto što nije niko pre njega, ali i sustigao dva čuvena košarkaša.

Posle meča novinar Vik Lombardi mu je postavljao pitanja u vezi sa istorijskim dostignućem, međutim Nikola je odgovarao u svom stilu, ne previše zainteresovano.

- Da, to je lepo, naročito će biti kada završim karijeru, to je neka vrsta nasleđa, hajde da kažemo da će to biti jedno dostignuće.

Na samom početku razgovora Srbin je imao i blizak susret sa Deandre Džordanom, koji ga je malo jače "pomazio" po glavi i tako potvrdio ono što se već znalo, a to je da njih dvojica imaju sjajan odnos.

Aludirao je Jokić potom da bi mu prijalo da je imao i dužu pauzu.

- Nisam siguran da sam imao dovoljno dugu pauzu, ali smo uložili veliki trud, bila nam je potrebna ova pobeda, treba nam i sledeća, nadam se da ćemo je ostvariti. Moramo samo da budemo bolji kako se bude bližio plej-of, da se mentalno spremimo za sve što nas čeka - zaključio je Džoker u razgovoru nakon meča.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf na Ol staru: Jokić polio Dončića, a onda se "otela" sočna psovka Slovenca na srpskom...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    23. februar 2024 | 09:38

    Vrati će to Jokara,flašica ladne Rose ili Knjaza leči perut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA