Vreme čitanja: oko 1 min.

Budućnost se mučila, pa na kraju slomila Igokeu: Evo šta to znači za Zvezdu i Partizan

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bitan trijumf za Podgoričane

  • 0
KK Budućnost Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović

Košarkaši Budućnosti savladali su Igokeu rezultatom 79:76, u okviru 21. kola ABA lige.

Izabranici Andreja Žakelja su loše otvorili meč i posle prve deonice bili u dvocifrenom zaostatku, a ovaj period igre Igokea je dobila rezultatom 26:14. Ipak, Podgoričani su u drugi kvartal ušli znatno agresivnije i dobili sa 25:9, te su na poluvremenu imali +4 (39:35).

Do kraja susreta viđeno je puno preokreta, da bi se domaći sastav sredinom poslednje deonice odvojio na pristojnih 68:63 i rešio meč u svoju korist.

Što se košgeterskog učinka tiče, u pobedničkom timu istakao se Jogi Ferel sa 18 poena, dok je na drugoj strani bolji od ostalih bio bivši kapiten Partizana, Dragan Milosavljević koji je ubacio 21 poen.

Ovom pobedom Podgoričani su se vratili na drugo mesto na tabeli i imaju pobedu više od Partizana, uz podsećanje da će se pomenuti klubovi sastati još jedanput u okviru regularnog dela sezone.

Sa druge strane, Budućnost sada ima dve pobede manje od prvoplasirane Zvezde uz bolji međusobni skor, dok je do kraja regularnog dela ostalo pet kola.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: "Ne bih komentarisao...": Luka Mitrović pred finale Kupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA