≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro šutersko veče Bogdanovića nije nagrađeno: Lejkersi na krilima Lebrona, Dejvisa i Rasela demolirali Hokse

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se moglo bez Janga

  • 0
Bogdan Bogdanović protiv Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa Foto: Tanjug / AP

Prethodne noći u NBA ligi na terenu smo posmatrali samo jednog srpskog košarkaša, koji je uprkos dobrom izdanju ostao bez pobede u borbi za plej-in Istoka.

Atlanta Hoksi su na parketu "Crypto.com Arene" doživeli debakl u okršaju sa domaćim Los Anđeles Lejkersima 136:105, a srpski šuter je bio drugi najefikasniji pojedinac u timu.

Bogdan Bogdanović je za nešto manje od 26 minuta u igri ubacio 17 poena (5/11 iz igre, 3/5 za tri) uz tri skoka i dve izgubljene lopte, međutim njegova korektna partija nije bila nagrađena makar pristojnim rezultatom.

Srpski košarkaš je uspeo da pređe i brojku od 200 trojki u sezoni, pa je sada postao šesti najbolji igrač u istoriji franšize sa takvim učinkom.

Izostanak Treja Janga ispostavio se ključnim, pa su Lejkersi konstantno po četvrtinama uvećavali plus, uz tri vrlo raspoložena igrača.

Dianđelo Rasel je predvodio karavan sa 27 poena i 10 asistencija, isti broj dodavanja za koš i 25 poena, kao i 7 skokova upisao je Lebron Džejms, dok je Entoni Dejvis imao 22 poena, 15 uhvaćenih lopti, ali i 6 asistencija.

Džejlen Džonson je bio jedini "bolji" košarkaš u redovnima Hoksa sa 25 i 9 skokova i sa serijom od nekoliko fenomenalnih zakucavanja, od kojih se jedno izdvojilo, poput onog koje je izveo i Entoni Edvards. Oni su i dalje zakucani za deseto mesto Istoka sa skorom 30-38, dok su Lejkersi deveti na Zapadu sa 37-32.

(Telegraf.rs)

Video: Kad Bogi pocepa mrežicu: Vrhunska trojka Bogdanovića sa skoro pola terna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA