≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo zakucavanje sezone! NBA zvezda brutalno poletela i "počastila" rivala kolenom u glavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom noći smo imali još jedan sjajan potez

  • 2

Možda i najveći hit aktuelne NBA sezone su košarkaši Minesote Timbervulvs, koji će do kraja ligaškog dela voditi bitku za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Kandidaturu su svakako opet potvrdili prethodne noći, pošto su u "Delta Centru" porazili Jutu Džez sa 114:104.

Uspeli su gosti da istope i minus od petnaest poena sa kraja prve četvrtine (37:22) i do kraja trećeg kvartala gledali smo meč u potpunom egalu (83:83).

I upravo je u tim momentima zabeležen možda i potez noći! Entoni Edvards je pokazao svoj atleticizam po ko zna koji put.

Bek Minesote se zaleteo sa linije za slobodna bacanja, maltene preskočio Džona Kolinsa i brutalno zakucao loptu u koš. Tom prilikom je nenamerno i udario rivala kolenom u glavu, pa je bilo potrebno neko vreme kako bi uspeo da dođe sebi.

Usledio je potpuni preokret u poslednjoj deonici, a Edvards je meč završio sa 32 poena, 8 asistencija i 7 skokova. Sa druge strane Kolin Sekston je imao 24, a Lauri Markanen 22 i 12 skokova.

Tokom noći u razmaku od petnaest minuta videli smo i brutalno zakucavanje Bogdanovog saigrača Džejlena Džonsona, i to u razmaku od samog petnaest minuta... To ipak nije pomoglo Atlanti Hoks.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trojku Entoni Edvardsa koja je presudila Denveru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган Бањалука

    19. mart 2024 | 09:51

    Мене више фасцинира колико је глуп овај одбрамбени играч. Овај из Минесоте се залетио као "сивоња" и овај умјесто да се постави испред њега и тако изнуди фаул у нападу, ко магаре скаче као да га блокира. Колико су кошаркаши у Европи паметнији и кошарку играју мозгом

  • Gedza

    19. mart 2024 | 07:56

    Dileja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA