Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandalozan tajmaut trenera Šibenke: Prostački psovao i vređao košarkaše, nije znao da kamera sve snima

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Josip Pandža je izgovorio neke stvari koje su za svaku osudu

  • 0

Košarkaši Šibenke trenutno su najslabija ekipa ABA 2 lige sa samo jednom pobedom iz 12 utakmica, a juče su u balonu u Širokom Brijegu poraženi od ekipe Sutjeske iz Nikšića - 72:80.

Ono o čemu će se više pričati posle ovog meča, nego o samom rezultatu jeste jedan skandalozan tajamut koji je održao trener hrvatskog tima, Josip Pandža tokom prve četvrtine ovog meča.

U tom trenutku, njegova ekipa gubila je 15:4, a Pandža je kada su igrači došli i seli na klupu krenuo sa nizom prostačkih uvreda i psovki na račun svojih igrača.

Ono što je bitno napomenuti jeste da se u ABA i ABA 2 ligi svaki tajmaut snima i ide uživo u etar na televiziji, što Pandža možda nije znao, pa se sve vrlo brzo proširilo, a gledaoci su ostali zapanjeni rečnikom.

- Nećete danas igrati košarku? Koja vam je pi*ka materina? Što se dešava među vama? Je li možemo da svičujemo svaki pik sa ovim Spasojevićem? Ne želite odbranu, nema intenziteta, nema komunikacije. Od početka oni šta god da rade, dođu do zicera. Spasojević tri otvorena šuta, ostalo su dali zicere. Jeste vi retardirani, pi*ka vam materina bolesna? Jeste retardirani? Kako možeš svaki dan prokleto svoje ime, je li imaš ponos, pi*ka vam materina retardirana? Je li svaki dan moram ovo sr*nje prolaziti? - besneo je Pandža na tajmautu.

Igrači su samo mirno i nemo sedeli i gledali u pod, a verovali ili ne, nakon toga su napravili seriju i uspeli da povedu do poluvremena. Međutim, ekipa Sutjeske je do kraja pokazala kvalitet i zasluženo slavila.

Na početku vesti pogledajte kako je sve to izgledalo uz napomenu da snimak sadrži neprikladne reči.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Smarta posle meča između Zvezde i Panatinaikosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA