Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepe vesti za navijače Partizana: Željko Obradović otkrio kada se vraća Zek Ledej u tim!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro bi trebalo da se priključi

  • 7
Željko Obradović Printscreen: Youtube/Mozzart TV

Ekipa Partizana je slavila protiv SC Derbija u Podgorici sa 84:78, čime su se izjednačili na drugom mestu sa ekipom Budućnosti u ABA ligi, a ovo je bio i još jedan meč bez Zeka Ledeja.

Zek Ledej je otišao u SAD još posle meča sa Barselonom, gde mu je nažalost preminuo i otac, zbog čega je dobio odsustvo.

Partizan je bez njega već neko vreme, a na konferenciji za medije je Željko Obradović otkrio i kada bi on trebalo da se vrati.

Ako sve bude kako treba, on će biti tu za meč sa Olimpijakosom.

- On je otišao posle utakmice u Barseloni, pre devet dana, pustili smo ga jer je imao taj slučaj. Čuo sam se posle poslednje utakmice u ABA ligi, bila je subota posle FMP-a, zvao sam ga, stigla je vest da je otac umro, pričali smo o tome. Ljudi iz kluba su pričali, očekujemo ga pred Olimpijakos da se pojavi - rekao je Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Treba da učimo od Reala u svakom segmentu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novinar

    24. mart 2024 | 20:59

    a zasto Zeljka velikog ne pita niko kako to da ni jedan Zvezdin trener nema losiji skor od njega iako ima buzdet crni fond beli fond preko 20 miliona za utehu Ivanovic ima isti skor...a Grk tu 6 meseci i vec ga pisha

  • što znam ja

    24. mart 2024 | 19:45

    a i da znam ništa ne znam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA