≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci u čudu gledali majstoriju Nikole Jokića: Izraz "tačdaun" će postati redovan i u košarci

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holidej je dobio loptu u "trepavicu"

  • 0

Nisu Denver Nagetsi briljirali protiv San Antonio Sparsa, makar nije ostatak tima, ali je Nikola Jokić svakako zablistao. Domaćin je u Koloradu slavio sa 110:105 i osamostalio se na vrhu Zapada NBA lige uz neke fenomenalne brojke.

Džoker je sa 42 poena, 16 skokova i 6 asistencija bio ubedljivo najkorisniji igrač okršaja, a svojim košgeterskim učinkom uspeo je da nadmaši i Karmela Entonija na trećem mestu večne liste franšize.

Tokom meča je vodio veliku borbu sa Viktorom Vembanjamom, ali je makar za sada pokazao je da je paserskom smislu na višem nivou. I pored toga što je centar Sparsa podelio osam dodavanja za koševe.

Izraz "tačdaun" će postati zaista redovan u NBA ligi, pošto je jednostavno on idealan za opis dodavanja koje je u trojku pretvorio Džastin Holidej.

Bio je Jokić ispod svog koša i direktno je u "trepavicu" pogodio saigrača u levom korneru na drugoj strani. Zatim je odrađen i lakši deo posla.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić ukrao loptu pa dobio saplitanje, na kraju izgubio napad:Ozbiljan bes Nikole zbog odluke sudija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA