Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco Petrović posebno uočio jednog igrača u četvrtfinalu ABA 2 lige: "Samo da manje gestikulira prema sudijama"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o kapitenu Spartaka, Filipu Barni

  • 0
Aco Petrović Printscreen: Youtube/ABA Liga j.t.d.

Kao što je i najavio, legendarni hrvatski košarkaš i trener, Aco Petrović, popularni Aca Trica bio je prisutan na jučerašnjoj utakmici četvrtfinala ABA 2 lige u Domžalama između Heliosa i Spartaka iz Subotice, koju su gosti iz Bačke rešili ubedljivo u svoju korist i nalaze se na korak od plasmana u polufinale - 71:84.

Odvojio je Petrović svoje vreme da prokomentariše ovaj meč putem društvenih mreža, a posebno mu je za oko zapao jedan košarkaš zbog svoje fantastične partije.

U pitanju je kapiten Spartaka, Filip Barna, koji je ubacio čak 27 poena juče uz šut 11/14 za dva poena i indeks od 36 poena u tako važnom meču za njegov tim.

Filip Barna Foto: MN Press

Petrović je javno pohvalio ovog momka, ali mu je našao i jednu malu "zamerku".

- Odgledao pažljivo utakmicu Helios - Spartak, koju je vredelo pogledati zbog Filipa Barne (27 poena, sedam skokova, te četiri asistencije). Još kada bi manje gestikulirao prema sudijama tražeći u svakom kontaktu prekršaj... - napisao je Petrović na društvenoj mreži "X" uz emotikone aplauza i košarkaške lopte.

(Telegraf.rs)

Video: Vil Mozli debitovao za Spartak: Nekadašnji košarkaš Partizana obukao drugi dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA