Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović odličan u brutalnom porazu od Indijane: Micić, Jović i Pokuševski solidni u bogatoj NBA večeri

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pristojno izdanje srpskih košarkaša u poslednjem kolu regularnog dela sezone NBA lige

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

U NBA noći kada svi timovi igraju svoje mečeve i to ih igraju u evropskim terminima, možemo ispratiti kvalitetno sve srpske igrače, pa smo tako videli odličnu partiju Bogdana Bogdanovića.

Iako je njegov tim imao teško veče, poraženi su od ekipe Indijana Pejsersa, on je bio jedan od najboljih pojedinaca. Postigao je 18 poena za 27 minuta, pritom je dobro šutirao iz igre i uhvatio četiri skoka.

Atlanta Hoksi su ovaj meč izgubili rezultatom 157:115, a u protivničkom timu skoro svi koji su nastupili upisali su neke poene.

U ekipi Hornetsa imamo dva srpska predstavnika - Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog, koji su odigrali veoma solidne partije. Micić je poenterski bio najslabiji igrač svog tima, ali je pored tri poena dodao četiri asistencije.

Pokuševski je, sa druge strane, odigrao veoma svestranu partiju, pa je postigao osam poena, uvatio pet skokova i podelio tri asistencije na ovom meču.

Hornetsi su slavili rezultatom 120:110 protiv Klivlend Kavalirsa, a meč je bio veoma uzbudljiv većim delom sa velikim brojem preokreta, međutim Hornetsi su na kraju uspeli da odnesu pobedu.

Četvrti Srbin u NBA ligi, nastupa za Majami - Nikola Jović je za Hite startovao u petorci, međutim nije uspeo da odigra ništa zapaženije. Postigao je tri poena, uhvatio je tri skoka i podelio jednu asistenciju za samo 16 minuta na parketu.

Hit je protiv Toronto Reptorsa slavio rezultatom 118:103, a lider Raptorsa, ekipe Darka Rajakovića, bio je Geri Trent Džunior.

Od Srba, ostalo je da ispratimo još partiju Nikole Jokića u Denver Nagetsima, koji upravo igraju protiv Memfis Grizlisa, a uživo prenos možete pratiti OVDE.

Ostali rezultati

Boston - Vašington 132:122

Njujork - Čikago 120:119

Orlando - Milvoki 113:88

Filadelfija - Bruklin 107:86

(Telegraf.rs)

Video: Toni Kukoč o evropskim igračima u NBA, Jokiću, Crvenoj zvezdi, beogradskoj publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA