≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luka Mitrović: "Ne bih komentarisao povike navijača, ali za jednu stvar im hvala"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pohvalio je Mitrović ekipu Studentskog centra

  • 0

Uspela je Crvena zvezda nekako da se izdigne u poslednjoj četvrtini i okrene rezultat protiv Studentskog centra, te su od -18 stigli do trijumfa od 83:81 i tako povedu sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji ABA lige!

Jedan od boljih igrača u ekipi crveno-belih bio je Luka Mitrović koji je meč zavrpio sa 14 poena i šest skokova, a na pitanje da prokomentariše povuke jednog dela navijača, koji su pevali "Uprava napolje", rekao je:

- Dobro, ne bih to da komentarišem. Hvala im što su u nekim odlučujućim momentima bili glasni kada je u pitanju navijanje, iako nije veliki broj navijača za Arenu bio, ali to osetilo se pred kraj meča kada smo lomili utakmicu - rekao je Mitrović, pa se osvrnuo na to da li će Zvezda možda igrati završnicu u Pioniru:

- Kad igrate loše i kad gubite, uvek možete da nađete neki razlog za to. Da li je hala gde igrate, da li su koševi, da li su lopte, uvek može da se nađe razlog za lošu igru. Prave ekipe će da nađu način da pobede kako god da igraju.

O meču sa SC Derbijem je poručio:

- Najbitnije je da smo pobedili, jedan razlike zaista nije bitno, broji se pobeda. Ušli smo u jako nervozno u meč, u ovakvim kada promašujete mnogo otvorenih šuteva na početku, poljulja se samopouzdanje, unese se neka nervoza na tribine, na teren i to se onako prenosi poprilično zarazno. Sa druge strane Derbi je ekipa koja je jako dobro trenirana i koja zna kako dobro da igra taktički i veoma dobro potkovana, kažnjavali su svaku našu grešku i nisu slučajno osvojili Super kup ABA lige i domaći kup. Već drugu godinu zaredom se nalaze u plejofu ABA lige, zaista imamo samo reči hvale za njih. Mi smo uspeli na kraju 4. četvrtine da ubacimo neke šuteve spolja što nam je najviše falilo. Mi smo imali neku želju i energiju u odbrani, ali jako je teško braniti protivničku ekipu 30-40 minuta ako nemate učinak u napadu. Tako da u 4. četvrtini smo napadački pre svega uspeli da nađemo ritam i da okrenemo i uspemo na kraju.

Na pitanje da li će sada biti Lakše u Podgorici, Mitrović je dodao:

- Pa, definitivno će biti lakše, kažem, kada odlazite sa 1-0 na gostujući teren, drugačije nego kada nemate više prava na kiks. Sa druge strane, verujem da će njima dosta teže biti da igraju taj meč znajući da su imali dobijenu utakmicu ovde i meč na svom terenu za prolazak dalje. Tako da, definitivno se sada ta težina prebacuje na drugu stranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA