Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatibor veruje da može da nadoknadi 24 razlike protiv Podgorice: "Biće mnogo teško, ali ne predajemo se"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Strajina Nedovića sigurno će pružiti maksimalan otpor

  • 0
Strajin Nedović, KK Zlatibor Čajetina Foto: KK Podgorica / Saša Janković

Košarkaši Zlatibora pred sobom ove večeri imaju jako težak zadatak u revanš utakmici četvrtfinala ABA 2 lige na svom terenu, pošto moraju da nadoknade minus od 24 poena ukoliko žele da se plasiraju među četiri najbolje ekipe i nastave svoju borbu za plasman u prvi rang ABA lige (18.00, Arena Sport 1).

Tim Strajina Nedovića je u prvom meču u Podgorici primio čak 113 poena, što je na kraju bio ključ ubedljivog poraza. Ipak, Zlatibor se neće predati i poziva svoje navijače da ispune dvoranu i pruže podršku.

- Podgorica je u prvoj utakmici pobedila veoma ubedljivo, sasvim zasluženo. Odigrali su neverovatnu utakmicu u oba smera, i napadački i defanzivno i to je za svaku čestitku. Ipak, nadamo se da to neće ponoviti, i uz podizanje nivoa naše igre, tu tražimo našu priliku. Biće mnogo teško, zadatak nije nimalo lak, ali mi se ne predajemo. Daćemo sve od sebe da pobedimo potrebnom razlikom iako zaostatak nije mali. Igramo na Zlatiboru i pozivamo publiku da nam pomogne - rekao je Strajin Nedović.

Najiskusniji i najbolji pojedinac u redovima Zlatibora, Brano Đukanović dodaje da njegov tim mora da da sve od sebe na terenu u današnjem meču.

- Imamo težak zadatak, da prestignemo 25 poena razlike, ali priremamo se najbolje što možemo. Nismo u situaciji da pretimo ni da pametujemo, već da damo sve od sebe na terenu. Moramo da odigramo mnogo bolje u odbrani, da primimo što manje poena, a u napadu da igramo što brže. Nadam se da će publika doći u što većem broju da nam pruži podršku - podvukao je Brano Đukanović.

Koliko je ova utakmica važna govori i podatak da će pravdu deliti iskusni Tomislav Hordov iz Hrvatske zajedno sa Mariom Majkićem iz Slovenije i Markom Mustapićem iz Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić pred prvu plej-of utakmicu protiv Igokee: "Znamo da su nas pobedili, bićemo spremni!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA