Vreme čitanja: oko 1 min.

Gagi Milosavljević posle poraza od Partizana: "Nadao sam se da će ući u TOP 10 Evrolige, ali..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On nije igrao za Igokeu na ovom meču

  • 2
Dragan Milosavljević Foto: Telegraf

Košarkaši Partizana su slavili protiv Igokee sa 94:85 u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige, dok za ekipu iz Laktaša nije igrao Dragan Milosavljević, bivši košarkaš upravo crno-belih, čiji je bio i kapiten svojevremeno.

Dragan Milosavljević je nakon utakmice odgovarao i na pitanja Telegrafa, te je otkrio zašto ne igra.

- Doživeo sam povredu ramena, sitnu, ne bih da rizikujem jer nas čeka bosansko prvenstvo koje je bitno da bi igrali Evropu, to je bio prioritet, a sama utakmcia je bila odlična, igrali smo dobro iako ima dosta povređenih igrača. Pogotovo ovi mlađi momci, sjajno su preuzeli te uloge, odigrali su jako dobar meč.

- Partizan je jedna jako kvalitetna ekipa, sa puno igrača u rosteru, teško je igrati i držati ritam, mislim da smo večeras uspeli da pariramo i odigramo sjajnu utakmicu, videćemo u Laktašima, ako budemo igrali ovako, možemo da tražimo neku šansu, ali igraš sa Partizanom. Bitno je da su se mladi pokazali i pokazali talenat.

Takođe, on je otkrio i da je gledao Partizan u Evroligi.

- Svi smo se nadali ulasku u TOP 10, pa posle i dalje, ali nije se desilo, dosta su izgubili nesrećno u zadnjim sekundama, nažalost, neće igrati ove godine TOP 8, ali njima tek predstoji velika borba i želim puno sreće u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Voleo bih da se neke nove generacije obraduju Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidoje

    18. april 2024 | 00:22

    Gagi kapiten 💪

  • 007👉🗯

    18. april 2024 | 17:28

    JEDAN JE GAGI KAPITEN 💪😎🏀steta zbog povreda jos u partizanu su ga pratile u jednom momentu je pokazivao bolji kvalitet od mnogih drugih iz te ekipe partizana i talentom i igrom zasluzivao je da igrq mnogo jace lige al jbg ko i mnogi drugi tipa milojevic velickovic tripkovic itd i srce i dusu i telo su za partizan ostavili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA