Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Voše pred početak Superlige: "Tek treba da vidimo u kakvom sastavu ćemo nastupiti, uživaćemo u igri"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miloš Isakov-Kovačević dodaje da njegov tim ima određenih zdravstvenih tegoba pred sutrašnji duel

  • 0
KK Vojvodina - KK Partizan Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Vojvodine iz Novog Sada započinju borbu u Superligi Srbije utakmicom u Železniku protiv FMP-a u subotu od 18.00 časova, nakon osvojene titule u Košarkaškoj ligi Srbije.

Ovaj meč dolazi između dva duela Voše u ABA 2 ligi, a pošto Novosađani naredne srede igraju sa timom Podgorice u okviru polufinala.

Na to se osvrnuo i trener Novosađana, Miloš Isakov-Kovačević koji dodaje da ekipa ima određenih zdravstvenih tegoba i da tek treba da vidi u kakvom sastavu će nastupiti.

- Superliga kreće u veoma nezgodnom momentu. Trenutno, imamo problem sa zdravstvenim biltenom i tek treba da vidimo u kom sastavu ćemo nastupiti. Ono što je sigurno jeste da nas čeka veoma kvalitetan protivnik, koji je dobro popunjen na svim pozicijama. Imamo veliko poštovanje prema njima - ističe Isakov-Kovačević.

On dodaje da ekipi nedostaje vremena za trening, ali da će Vojvodina dati sve od sebe da sutra upiše pozitivan rezultat.

- U najvažnijem delu sezone imamo manjak vremena za trening. Ali, radićemo ono što smo i do sada radili najbolje. A to je uživanje u igranju sa našim klubovima. Prvi put nemamo imperativ rezultata, ali volimo da izađemo na teren i da te stvari koje vežbamo prenesemo na zvanične utakmice, a nema lepše prilike od ove. Daćemo sve od sebe da produžimo sezonu što je moguće duže - navodi trener Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Voleo bih da se neke nove generacije obraduju Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA